(VIDEO) Rușine! Jandarmeria apără la Iași, ca și la Sibiu, “Brukenthalizarea” României?

Dictatura regimului lui Iohannis asistat de antiromânii de la PNL și UDMR este la fel de apăsătoare ca pe vremea baronului Brukenthal, prigonitorul și criminalul elementului românesc din Transilvania. Cel puțin PNL-ul, o formațiune politică care are nesimțirea să păstreze în denumirea partidului noțiunea de  partid “NAȚIONAL”, se îndreaptă cu pași siguri și repezi spre sinuciderea politică, distrugând iremediabil și ireversibil imaginea unui partid istoric acreditat cu meritele de fi stat la baza constituirii României Mari.

Grupurile de patrioți din Iași sunt infiltrate de la bun început de securiști și informatori ai instituțiilor de forță. O încercare de a merge într-un magazin din Iași pentru a face poze cu produsele Boromir, compania românească a cărei conducere este finanțatorul principal al statuii criminalului Brukenthal, proaspăt inaugurată la Sibiu, a fost întâmpinată de o dubă de jandarmerie în parcarea magazinului ieșean.

Rușine! Jandarmeria apără la Iași, ca și la Sibiu, "Brukenthalizarea" României?
Rușine! Jandarmeria apără la Iași, ca și la Sibiu, “Brukenthalizarea” României?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Câțiva patrioți ieșeni, s-au dus într-un magazin unde au făcut poze cu mesaje de boicot împotriva companiei Boromir, o companie românească dar cu simpatii antiromânești, afișând de la mesaje simple cu “Boicot Boromir”, până la “Sictir, Boromir!”, “Boromir sponsorizează criminali, nu orfelinate și azile de bătrâni. Boicot Boromir”, sau  “Rușine Boromir, pentru ANTIROMÂNISM!”.

Boicot BOROMIR! O companie românească, în loc să-și folosească resursele în interes național, pentru că profiturile sale sunt realizate într-un mod substanțial pe piața din România, ea ridică statui prigonitorilor și criminalilor neamului românesc?

Boromir este sponsorul / finanțatorul principal al statuii baronului criminal de la Sibiu, Samuel von Brukenthal. Boicotăm activitatea antiromânească a companiei Boromir, care constă în ridicarea de statui ale criminalilor neamului românesc. Români, niciun ac de la Boromir, nicio firimitură de la Boromir!

PS: Jandarmeria apară antiromânismul la Iași! Rușine acestei instituții pentru intimidarea patrioților care au venit să-și facă poze cu mesaje de boicot împotriva Boromir într-un magazin din Iași. Mai trebuie să vă spun că grupurile de patrioți din Iași sunt infiltrate de trădători sau informatori ai structurilor și instituțiilor de forță? Cum a aflat jandarmeria că românii vor să facă poze într-un magazin?
Așteptăm ca patrioții din țară să ne urmeze exemplu și să fie transmis un mesaj către toate companiile românești care pe viitor vor avea de gând să finanțeze antiromânismul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Cercetătorii au demonstrat științific faptul că distrugerea Sodomei din Biblie e o întâmplare REALĂ! Ce au descoperit în situl de la Tall el-Hammam?

joi sept. 23 , 2021
   Povestirile biblice referitoare la Sodoma și a Gomora ar putea avea mai mult decât un sâmbure de adevăr. Cele două cetăți au suferit o prăbușire catastrofală în urmă cu 3.600 de ani, iar cauza pare să fi fost o explozie a unui asteroid sau a unei comete. Oamenii de […]

Poate vă place și:

libris.ro