RSS

E mai bine fără creștinism cultu…

  Vorbim despre creșt…

(VIDEO) Senatorul Diana Iovanovi…

Activitatea senatorul…

Măsuri de ultimă oră date de man…

  Supărați că numărul…

Până unde poate să meargă impert…

  Președintele Români…

Ți-ai întrebat deputații din jud…

Ți-ai întrebat deputa…

SUNT o "spurcăciune ORTODOXĂ"!!!

SUNT o "spurcăciune…

De 4 ani, Centrul „Sfânta Alexan…

„Copiii sunt dulci ca…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

(VIDEO) Rușine! Jandarmeria apără la Iași, ca și la Sibiu, “Brukenthalizarea” României?

Print Friendly, PDF & Email

Dictatura regimului lui Iohannis asistat de antiromânii de la PNL și UDMR este la fel de apăsătoare ca pe vremea baronului Brukenthal, prigonitorul și criminalul elementului românesc din Transilvania. Cel puțin PNL-ul, o formațiune politică care are nesimțirea să păstreze în denumirea partidului noțiunea de  partid “NAȚIONAL”, se îndreaptă cu pași siguri și repezi spre sinuciderea politică, distrugând iremediabil și ireversibil imaginea unui partid istoric acreditat cu meritele de fi stat la baza constituirii României Mari.

Grupurile de patrioți din Iași sunt infiltrate de la bun început de securiști și informatori ai instituțiilor de forță. O încercare de a merge într-un magazin din Iași pentru a face poze cu produsele Boromir, compania românească a cărei conducere este finanțatorul principal al statuii criminalului Brukenthal, proaspăt inaugurată la Sibiu, a fost întâmpinată de o dubă de jandarmerie în parcarea magazinului ieșean.

Rușine! Jandarmeria apără la Iași, ca și la Sibiu, "Brukenthalizarea" României?

Rușine! Jandarmeria apără la Iași, ca și la Sibiu, “Brukenthalizarea” României?

Câțiva patrioți ieșeni, s-au dus într-un magazin unde au făcut poze cu mesaje de boicot împotriva companiei Boromir, o companie românească dar cu simpatii antiromânești, afișând de la mesaje simple cu “Boicot Boromir”, până la “Sictir, Boromir!”, “Boromir sponsorizează criminali, nu orfelinate și azile de bătrâni. Boicot Boromir”, sau  “Rușine Boromir, pentru ANTIROMÂNISM!”.

Boicot BOROMIR! O companie românească, în loc să-și folosească resursele în interes național, pentru că profiturile sale sunt realizate într-un mod substanțial pe piața din România, ea ridică statui prigonitorilor și criminalilor neamului românesc?

Boromir este sponsorul / finanțatorul principal al statuii baronului criminal de la Sibiu, Samuel von Brukenthal. Boicotăm activitatea antiromânească a companiei Boromir, care constă în ridicarea de statui ale criminalilor neamului românesc. Români, niciun ac de la Boromir, nicio firimitură de la Boromir!

PS: Jandarmeria apară antiromânismul la Iași! Rușine acestei instituții pentru intimidarea patrioților care au venit să-și facă poze cu mesaje de boicot împotriva Boromir într-un magazin din Iași. Mai trebuie să vă spun că grupurile de patrioți din Iași sunt infiltrate de trădători sau informatori ai structurilor și instituțiilor de forță? Cum a aflat jandarmeria că românii vor să facă poze într-un magazin?
Așteptăm ca patrioții din țară să ne urmeze exemplu și să fie transmis un mesaj către toate companiile românești care pe viitor vor avea de gând să finanțeze antiromânismul.
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info