Evacuare eșuată la Carei! Mascații au venit degeaba!

   Astăzi, de la ora 10,00, pe strada Doina nr.15 au sosit toate efectivele de la Poliția  Municipală și Locală Carei precum și mascații de la Jandarmerie pentru a evacua persoanele indicate de către Primăria Carei. Idila conducerii Primăriei Carei cu asistații socialui și cu chiriașii de pe strada Doina trece prin momente dificile. Doar  înainte de alegerile locale mai aveau loc astfel de acțiuni de intimidare, știut fiind că de fapt tot primăria ( din banii careienilor) le plătea utilitățile dar vroia să se asigure de fidelitatea lor  în cabina de vot, informează Buletin de Carei.

Executorul judecătoresc  a intrat în curtea clădirii ce apare pe lista monumentelor istorice, a cerut cărțile de identitate a celor vizați cu evacuarea și a verificat documentele fiscale privind plata utilităților. Datoriile invocate de Primăria Carei sunt cele mai vechi de 5 ani de zile.

Unele familii au încărcat bruma de avere în mașini și au plecat la cunoștințe dar cei cu mai mulți copii nu au avut  unde să se mute. Majoritatea celor vizați pentru evacuare au prezentat documente potrivit cărora sunt cu plățile la zi, mulți dintre ei fiind angajați, deci au loc  de muncă.

Clădirea respectivă a fost în anii trecuți Cămin de Bătrâni, era deosebit de bine întreținută dar ambițiile de putere ale fostului primar Beko au făcut ca să devină loc pentru asistați sociali. În plin centrul orașului. Nici următorul primar și viceprimar nu au dorit să dea centrului orașului respectul cuvenit și să contribuie la întreținerea clădirii așa că au preferat să profite și ei de câteva voturi, nu puține.

Primăria Carei a plătit din banii careienilor, din bugetul local, utilitățile pentru chiriași. După semnalările Buletin de Carei privind sursa de apă pentru zecile de familii de aici, a fost reamenajată baia comună dar oamenii afirmă că au contribuit cu sume importante pentru achiziționarea articolelor sanitare.

Mascații și agenții de poliție aduși astăzi la fața locului au luat act de situația din interiorul clădirii și au plecat. Administrația locală poartă vina pentru toată aceată situație pe care o gestionează doar  în favoarea conducerii Primăriei Carei. Să fie vorba de alegeri anticipate în lunile următoare? – se întreabă aceiași sursă

Vezi: GALERIE FOTO

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist