libris.ro

Riccio Daniela noul director General la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Persoane cu Dizabilităţi AEDOPS ROMÂNIA ‘Mersul pe teren este o PRIORITATE’

Noul director de la Direcția Generală de Asistență Socială şi Persoane cu Dizabilităţi  AEDOPS ROMÂNIA   are planuri mari pentru instituție. Aceasta vrea să îmbunătățească condițiile de trai ale beneficiarilor, să meargă cât mai mult pe teren, dar toate acestea după o analiză detaliată a situației lăsate de fostul director .

CONDIȚII MAI BUNE PENTRU BENEFICIARII AFLAȚI ÎN GRIJA INSTITUȚIEI

Ca și proiecte de viitor, Riccio Daniela, ne-a declarat faptul că va depune toate eforturile pentru a îmbunătăți calitatea vieții tuturor beneficiarilor din centrele instituției. „În mod concret, în acest moment este necesar să fie realizate cu succes obiectivele stabilite în toate proiectele ce se află în derulare la nivelul D.G.A.S.P.D. – A.E.D.O.P.S, scopul general fiind acela de a crește calitatea vieții tuturor beneficiarilor aflați în grija instituției, prin oferirea unui mediu de viață cât mai aproape de cel al unei familii. În același sens, voi depune toate eforturile necesare pentru accesarea și implementarea unor proiecte noi care să se alinieze strategiei în domeniul protecției sociale de la nivel național și județean”, a mai spus aceasta.

MERSUL PE TEREN, O PRIORITATE

Noul director are ca prioritate mersul pe teren. Aceasta consideră că doar așa poate fi „la curent” cu tot ceea ce se întâmplă în centrele din subordinea instituției. „Ca o prioritate a mea, va fi mersul pe teren. Mă voi deplasa în toate centrele pe care le are direcția, atât pentru copii cât și pentru adulți. Așa este cel mai bine să văd la fața locului cum acționează personalul de îngrijire și asistență”, a spus Riccio Daniela.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Preluare: aedops.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info