libris.ro

Asociația Cataleya/Yris în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilități – AEDOPS alături de Arhiepiscopia Râmnicului au realizat campania umanitară “Dăruiește un pic de Soare, nu totală nepăsare!”

Asociația Cataleya /Yris în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilități – AEDOPS, reprezentată de dl. director general adjunct, Mihai Căldăraru, alături de Arhiepiscopia Râmnicului au realizat campania umanitară ,,Dăruiește un pic de Soare, nu totală nepăsare!”

***

Am încercat prin această campanie umanitară să încurajăm egalitatea de șanse, acțiunile de voluntariat, participarea activă, terapia ocupațională, ludoterapia, terapia cognitivă, socializarea, credința și puterea rugăciunilor pentru aceste clipe grele pe care le traversăm ca omenire! Vâlcea are mult izvoare ale harului care adapă din plin pe cei însetați de Dumnezeu, iar momentele prin aceste vizite reprezintă întâlnire sufletească, edificare duhovnicească pentru fiecare dintre noi. Cu siguranță, vor fi amintiri frumoase pentru ceilalți ani ai vieții lor și își vor aminti cu drag de discuțiile pe care le-au avut cu cei pe care i-au întâlnit, slujitori, călugări și călugărițe, care i-au primit cu multă dragoste și bucurie și care au încercat să le spună câte un cuvânt de folos. Mulțumim și pentru darurile primite (icoane, pliante, masa caldă, gustoasă, sființită de la Mănăstirea Cozia, părinților stareți pentru gazduire și sprijin, Arhiepiscopiei Râmnicului pentru facilitarea acestui proiect spiritual, atât de necesar în aceste vremuri și considerația noastră că vom mai avea proiecte pe viitor ce vor viza incluziunea socială, a celor nevoiași, tabere de creație (am descoperit în aceste lăcașuri de cult, ateliere de pictură, de meșteșugărit în lemn, care pot fi baza terapiei ocupaționale a educației non-formale oferite prin aceste proiecte filantropice, educative și sociale).

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


***

Au fost momente încărcate de spiritualitate, de rugăciuni, de înălțare atât pentru beneficiari, cât și pentru organizatori. Au fost clipe despre Vâlcea Sirituală, Accesibilă, despre turism accesibil, o inițiativă care a venit în sprijinul persoanelor cu nevoi speciale! A fost despre experiența vieții lor în Vâlcea, despre a dobândi încredere reciprocă, într-ajutorare, colaborare şi socializare pe tot parcursul acestei călătorii spirituale! Mulțumiri speciale , domnului director general adjunct, Mihai Căldăraru, de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilități – AEDOPS, un om care se implică şi oferă clipe minunate pentru toate persoanele cu probleme speciale, organizând pertinente evenimente pentru asemenea categorii defavorizate, o persoană pragmatică, a reuşit să organizeze acest eveniment, alături de prof. dr. Ramona Chiriță, Președintele Asociației Cataleya Yris, în ciuda condițiilor restrictive impuse de pandemie, fapt ce a impus participarea unui număr mai restrâns de beneficiarii proveniți din rândul grupurilor vulnerabile, dar respectând, în contextul Covid-19, regulile impuse de organizatori: responsabilitate, purtarea măștii în incinta bisericilor, și în afara lor, respectarea regulilor de distanțare. Mulțumim sponsorilor pentru sprijin în realizarea campaniei umanitare!

Dumnezeu să vă binecuvânteze și multă sănătate!

Asociația Cataleya /Yris

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist