RSS
TwitterFacebookPinterest

Clienții dezamăgiți de Mathaus Iași jură că nu vor mai cumpăra niciodată nimic de la acest magazin!

Clienți veniți și de la 30 de km distanță de Iași au descoperit că au consumat combustibilul de pomană. Li s-a recomandat să comande online

Solicitat de un prieten care lucrează în domeniul contrucțiilor, al micilor amenajări și redecorări de imobile, azi am poposit puțin până la magazinul Mathaus din Iași, situat pe Strada Mitropolit Varlaam.

Acesta mi-a reclamat o situație revoltătoare: de câteva zile, în magazinul de unde obișnuia să-și cumpere materialele cu care își defășura activitatea, angajații magazinului nu mai primesc decât clienții cu certificat verde. Ajungând la fața locului, am descoperit la ușile de la intrarea magazinului un afiș care într-adevăr solicita clienților certificatul verde pentru a le permite accesul în magazin.

apiland.ro

În parcare, un cetățean nervos începuse să înjure de mama focului la adresa conducerii magazinului, afirmând că el nu știa că “tâmpiții ăștia” (n.r. îl cităm integral) vor impune certificatul verde și că a ars de pomană combustibilul mașinii pe o distanță de 30 km, doar pentru a se întoarce acum cu mâna goală, și a mai pierdut și jumătate de zi fără niciun folos.

Bărbatul a plecat înjurând și blestemând Mathaus Iași, și jurând că nu va mai cumpăra niciodată nimic de la acest magazin! Starea de nervozitate a clientului a fost amplificată atunci când i s-a recomandat să comande online de pe site-ul magazinului, spunându-i-se că marfa îi va fi livrată la domiciliu.

O altă clientă a sunat să întrebe dacă transportul pentru mărfurile comandate online este gratuit, iar apoi s-a apucat și ea să înjure și să spună că nu i se pare normală această situație, care creează din start o discriminare între clienții cu certificat verde și cei fără acest certificat. Doamna respectivă vorbea deja de oportunitatea de a da în judecată magazinul pentru comportament comercial discriminatoriu.

La cum au plecat acei clienți înjurând și blestemând magazinul, există riscul că Mathaus Iași să nu-i mai vadă niciodată revenind la cumpărături în acest magazin… Se merită să fie complici la toată această dictatură sanitară dementă?Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]