RSS
TwitterFacebookPinterest

Sergregarea pe criteriul vaccinării este indubitabil decisă și la profesori! Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat o hotărâre care se referă la modul de desfăşurare a cursurilor!

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat, astăzi, 5.11.2021, o hotărâre care se referă la modul de desfăşurare a cursurilor – cu prezenţă fizică sau online – în funcţie de procentul de vaccinare anti-COVID a personalului care lucrează într-o unitate de învăţământ, informează Agerpres.

Pentru adaptarea modalităţii de desfăşurare a cursurilor din cadrul unităţilor de învăţământ la contextul epidemiologic actual, CNSU propune ca Ministerul Educaţiei şi Ministerul Sănătăţii să modifice Ordinul comun nr. 5.338/2.015/01.11.2021 prind aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 cu modificările şi completările ulterioare, în sensul prevederii următoarelor scenarii:

apiland.ro

* desfăşurarea cursurilor zilnice, cu prezenţă fizică, la nivelul tuturor unităţilor de învăţământ preuniversitar în cadrul cărora un procent de minimum 60% din personal este vaccinat; Integral pe Agerpres.

Dacă citiți comunicatul integral, veți putea înțelege ipocrizia și cine își va asuma aceste decizii. Adică, doar conducerea la nivel de școală își va asuma toată răspunderea pentru tot! Dar, sergregarea pe criteriul vaccinării este indubitabil decisă și la profesori! Bravo, băieți! Șantaj politicianist de mare clasă!Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]