RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Doctor reprofilat în cântăreț al Plandemiei la Iași: “Cine nu are doza 3 poate fi considerat nevaccinat”

Florin Roșu, cântărețul plandemiei de la Iași care o înlocuiește pe Carmen Dorobăț

Profitând de faptul că dr. Carmen Dorobăț, fostul manager al Spitalului de Boli Infecţioase Iași, avea niște dosare penale legate precum niște cutii de conservă de fundul ei, mafia de la guvernare a folosit-o fără milă pe post de vector de imagine în propaganda plandemiei.

Până la un anumit punct de uzură, în care s-a ajuns la concluzia că lipsa ei de credibilitate mai mult afectează cauzei decât să aducă beneficiile așteptate, s-a renunțat la dr. Carmen Dorobăț, și s-a adus unul dintre lupii tineri, recrutați de către Big Pharma încă de pe băncile facultății sau din timpul rezidențiatului.

În același timp cu debarcarea managerul Spitalului de Boli Infecţioase ”Sf. Parascheva” din Iaşi, Carmen Dorobăţ, și înlocuirea acesteia cu Florin Roşu, un personaj la fel de controversat ca și predecesoarea sa, pe filiera PNL și Costel Alexe are loc pe 4 decembrie 2020 o mișcare simultana, în același timp fiind înlocuit și managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iași, cu Radu Crișan Dabija, agent AstraZeneca.

apiland.ro
Florin Roșu, mercenarul plandemiei care o înlocuiește pe Caremen Dorobăț
Florin Roșu, mercenarul plandemiei care o înlocuiește pe Caremen Dorobăț

Ei bine, și acest Florin Roşu, managerul Spitalului de Boli Infecţioase ”Sf. Parascheva” din Iaşi, s-a transformat într-un bard sau lăutar al plandemiei, cântând pe oriunde este invitat despre “beneficiile” și “necesitatea” vaccinării. Dar ultima sa cântare de lebădă în favoarea plandemiei are ceva cu totul și cu totul special:

“Din fericire, în momentul de faţă se observă o scădere a numărului de cazuri. Sfatul meu însă este de a fi vigilenţi în continuare, de a respecta măsurile de prevenţie şi în primul rând de a continua vaccinarea. Este foarte important să executăm şi cea de-a treia doză. Faptul că persoanele vaccinate nu au optat pentru realizarea celei de-a treia doze ne-a dus în situaţia care este acum în ţările din vestul Europei, unde incidenţa a început să crească. Este verificat din punct de vedere ştiinţific că titrul de anticorpi este menţinut în organism până la un interval de 6-7 luni. De aceea este foarte importantă doza booster. Atâta timp cât rata de vaccinare se menţine la un nivel atât de scăzut, inclusiv la persoanele care au deja două doze, nu vom putea evita valul 5. Chiar dacă discutăm de o rată de vaccinare de 40%, trebuie să luăm în calcul ceea ce spuneam şi anume că persoanele care nu au efectuat cea de-a treia doză, deşi au făcut primele două doze, pot fi considerate ca persoane nevaccinate“, a declarat Florin Roșu

Florin RoșuContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]