libris.ro

Se face film despre „Revoluția din 1989 de la Sibiu”. Oare se va spune adevărul?

În decembrie 1989, la Sibiu a avut loc un adevărat masacru: tineri soldați uciși noaptea de lunetiști, diversiuni criminale, dezinformare, înspăimântarea populației

Zilele trecute am dat peste un articol dintr-o publicație sibiană care anunța „Casting pentru primul film despre Revoluția de la Sibiu – Se caută actori pentru “Sibiu ’89” …”:

„Primul film de ficțiune, bazat pe realitatea Revoluției din 1989 de la Sibiu, va fi filmat în oraș, la finalul lunii ianuarie. Scenariul urmărește povestea unui căpitan de miliție și povestea întâmplării celor peste 300 de oameni închiși în bazinul unei unități militare. Sibienii au șansa de a juca în acest film.”, scrie Ora de Sibiu

Acolo la Sibiu a fost un carnagiu, un masacru regizat împotriva unor tineri soldați în termen (n.r. până în 20 de ani) împușcați cu sânge rece noaptea de lunetiști și trădători din trupele de securitate. Adevărul îl știu doar cei care au fost acolo. Am avut un coleg care mi-a povestit nopțile de coșmar ale celor din unitatea militară de la Sibiu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Culmea este că toți acei criminali n-au fost pedepsiți nici până în ziua de azi, și toată trădarea României a pornit de la ei. Nu-i de mirare azi că tocmai în fruntea statului avem un trădător din Sibiu (n.r. Sâghii).

Regretatul meu coleg și prieten, jurnalistul Marius Albin Marinescu, s-a luptat cu acest trădător cât a putut el de mult, până și-a dat obștescul sfârșit. Sunt curios cum o să fie făcut acest film: o să fie propagandă iohannistă, sau o să prezinte adevărul?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info