Site icon Glasul.info

Avocata Silvia Uscov despre excluderea lui Dănileț: “Să înțeleg că un judecător poate fi si part-time comediant, chiar și neremunerat?”

Silvia Uscov: “Să înțeleg că un judecător poate fi si part-time comediant”

Silvia Uscov este unul dintre puținii avocați curajoși care s-au implicat activ în cazul avocatului Roșu, unul dintre cele mai răsunătoare cazuri de abuzuri ale justiției băsisto-macoveisto-kovesiste, luptându-se cu curaj atât cu sistemul, cât și cu corul infernal de urlători, bocitori la comandă și pupincuriști de prin diverse ONG-uri dubioase, cu finanțare ocultă.

Referitor la cazul excluderii din magistratură a judecătorului Vasilică-Cristi Danileț, avocata Silvia Uscov a făcut următoarele consideraţii:

“Una dintre obligații e și să manifești o oarecare rezervă impusă de profesie, o decență în exprimare atât în limbaj, în atitudine, cât și în orice acțiune. Inclusiv în viața privată, mai ales când ea capătă o sferă publică.

Când citesc o postare, când văd o astfel de manifestare, încerc să înțeleg mesajul. Ce a vrut autorul să spună? Ce se ascunde în spatele ei?Aici fiecare înțelege ce vrea și ce știe, dar mă întreb ce înțeleg puștii de pe TikTok despre cum arată un judecător. Oare înțeleg solemnitatea procedurilor, oare înțeleg că justiția este o chestiune serioasă, mai ales în penal? Sunt ei capabili să facă aceste diferențe? Nu cumva ce făcea bine cu educația juridică pe de o parte, îi compromitea mesajul și scopul pe de altă parte?Filmulețele erau destinate auto-ridiculizării personajului principal, din câte am înțeles eu, din moment ce toată lumea râdea de personaj. Să înțeleg că un judecător poate fi si part-time comediant, chiar și neremunerat?Dacă da, scuzele mele.”, a scris pe facebook Silvia Uscov despre cauza dlui judecător Dănileț

Exit mobile version