Avocata Silvia Uscov despre excluderea lui Dănileț: “Să înțeleg că un judecător poate fi si part-time comediant, chiar și neremunerat?”

Silvia Uscov: “Să înțeleg că un judecător poate fi si part-time comediant”

Silvia Uscov este unul dintre puținii avocați curajoși care s-au implicat activ în cazul avocatului Roșu, unul dintre cele mai răsunătoare cazuri de abuzuri ale justiției băsisto-macoveisto-kovesiste, luptându-se cu curaj atât cu sistemul, cât și cu corul infernal de urlători, bocitori la comandă și pupincuriști de prin diverse ONG-uri dubioase, cu finanțare ocultă.

Referitor la cazul excluderii din magistratură a judecătorului Vasilică-Cristi Danileț, avocata Silvia Uscov a făcut următoarele consideraţii:

“Una dintre obligații e și să manifești o oarecare rezervă impusă de profesie, o decență în exprimare atât în limbaj, în atitudine, cât și în orice acțiune. Inclusiv în viața privată, mai ales când ea capătă o sferă publică.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Când citesc o postare, când văd o astfel de manifestare, încerc să înțeleg mesajul. Ce a vrut autorul să spună? Ce se ascunde în spatele ei?Aici fiecare înțelege ce vrea și ce știe, dar mă întreb ce înțeleg puștii de pe TikTok despre cum arată un judecător. Oare înțeleg solemnitatea procedurilor, oare înțeleg că justiția este o chestiune serioasă, mai ales în penal? Sunt ei capabili să facă aceste diferențe? Nu cumva ce făcea bine cu educația juridică pe de o parte, îi compromitea mesajul și scopul pe de altă parte?Filmulețele erau destinate auto-ridiculizării personajului principal, din câte am înțeles eu, din moment ce toată lumea râdea de personaj. Să înțeleg că un judecător poate fi si part-time comediant, chiar și neremunerat?Dacă da, scuzele mele.”, a scris pe facebook Silvia Uscov despre cauza dlui judecător Dănileț

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Diana Iovanovici-Șoșoacă despre legea 55/2020: "Este rușinos pentru Parlament că a votat o asemenea lege! Ne-a întors în perioada nazismului!"

vin dec. 17 , 2021
Diana Iovanovici-Șoșoacă despre legea 55/2020: “Ne-a întors în perioada nazismului!” Luni, 13 decembrie 2021, senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă a avut o intervenție telefonică în Senatul României legată de un proiect legislativ de abrogare a legii 55/2020, o lege care a produs nenumărate abuzuri și încălcări ale Constituției României. “În timp ce […]

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro