libris.ro

Posibilă problemă de securitate națională

Problemă semnalată de către unul dintre cititorii noștri:

„Ani in urmă, aragazul funcționa, a pornit alarma detectorului de gaz,au oprit in mod automat distributia de gaz (cam suspect atunci; verificarea nu mai fusese facuta; au venit operatori ENEL: s-a rezolvat).

Pentru preintampinarea infectarii covid omicron (anul acesta -aceeasi situatie: verificarea nefacuta) acelasi mecanism,aceeasi zi din saptamana=VINERI: porneste fara motiv alarma detectorului de gaz, nici un miros de gaz(geamul e special si e mereu deschis la nivel superior), nu am sunat pe nimeni: am folosit metode alternative de energie pentru gatit.
Daca nu chemi echipa distribuitorului de gaz =nu ai semnalat problema,fara verificare,gazul nu este repornit.Bun.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Saptamana viitoare ,VINERI, seara, in timp ce erau la fiert pe aragazul cu energie alternativa (IN NICI UN CAZ nu era gaz metan) detectorul de gaz metan (fara sa fie miros de gaz nici de la vecini) a pornit alarma..nu am reactionat.

Sambata,la pranz, utilizand acelasi aragaz cu energie alternativa(fara gaz metan,defapt fara gaz) la 20 minute de uz: porneste iar alarma detectorului de gaz metan ; nici un miros de gaz(de la vecini ,nici la geam ,nici in casa =PTR CA NU ERA NICI UN GAZ ,NICAIERI).

Daca operatorii ENEL sau daca sunt echipele care au montat aparaturi (detectoare de gaz metan,centrale,…etc) sunt de origini:italieni sau interfereaza in vreun mod vreo firma italiana cu angajati romani – in Italia se folosesc practici mafioate de denaturare si manipularea situatiei ptr a umfla preturi, a obtine castiguri pe spinarea consumatorului SI CEL MAI IMPORTANT: PENTRU A OBTINE SPORURI SUPLIMENTARE PTR CA ECHIPELE ASISTA IN WEEKEND !

Faptul ca a functionat in modul acesta toata povestea ar putea insemna:

1. cand a pornit alarma a doua oara (desi prima oara cand e pornita se sisteaza deja furnizarea gazului) respectivul care a facut asta probabil a crezut ca a pornit de la distanta alarma altcuiva sau a vrut sa se asigure ca e cineva acasa seara sau la pranz si vor fi chemati in weekend (pentru castiguri suplimentare ,in weekend)

2. daca exista o baza de date cu toate detectoarele de gaz (conectate la centrala prin internet) , detectorul de gaze (poate are user/parola cu soft generat din formula sau chiar nu are nimic =ACCES PENTRU ORICINE,in internet= VULNERABILITATE) atunci la momentul x cand trebuie rezolvate cereri reale de scurgeri de gaze (poate la un moment dat sunt calamitati naturale si alte urgente CUMULATE CU ACESTEA), atunci poate fi O PROBLEMA DE SECURITATE NATIONALA, in conditiile in care hackeri rusi pot trimite semnale la toti utilizatorii al caror gaz poate fi oprit prin generare de problema falsa a furnizarului gazului(cine stie cate centrale sunt doar in Bucuresti = nici nu vreau sa ma gandesc la 100 000 de utilizatori care ar suna toti in acelasi timp si ar genera un FARESELL national si ar pune in pericol reactia civila si/sau militara).”

Reacția Enel la articolul „Posibilă problemă de securitate națională”

“Orice intervenție în rețeaua de distribuție a gazelor naturale revine integral operatorului de distribuție a gazului natural din localitatea în care se află punctul de consum. Grupul Enel nu are activități în domeniul distribuției gazelor naturale.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info