O judecătoare din România: „Nu cred că există o nație atât de slugarnică”

Adriana Stoicescu: „Cum am putea să fim altceva decât slugile perfecte și supuse când promovăm numai incompetenti, hoți și impostori ce își urăsc cu strășnicie țara și neamul?”

„Cum am putea sa fim altceva decat slugile perfecte si supuse cand promovam numai incompetenti, hoti si impostori ce isi urasc cu starsnicie tara si neamul?”, astfel comentează pe facebook judecătoarea Adriana Stoicescu stirea legată de trimiterea de soldați francezi în România în cadrul operațiunilor NATO pentru asigurarea securității statelor din estul alianței.

Într-o notă deosebit de caustică la adresa „incompetenților, hoților și impostorilor ce isi urasc cu starsnicie tara si neamul”, judecătoarea Adriana Stoicescu scrie următoarele pe contul ei de facebook:

„Cu ochii umeziti de emotie, precum fecioara ce isi asteapta mirele, Romanica asteapta venirea francezilor si americanilor.Suntem pregatiti sa ii intampinam cu fete botoxate si darnice.

Jucatorii de alba neagra vor iesi din nou la lupta, sa le ia cativa euroi si dolarei fratilor care ne apara.Rapsozii se vor grabi sa le cante de bun venit, cu paine si sare.Statul va sari cu tot felul de facilitati, gen cauze de nepedepsire pentru soldatii straini daca mai calca, din greseala evident, un prapadit de roman.

[one_half] [/one_half]

Nu cred ca exista pe planeta asta o natie atat de slugarnica cum suntem noi.Pare ca suntem o barcuta gaurita, lasata in voia vantului si valurilor, fara țel si fara busola.Cum am putea fi altfel daca ne-am distrus orice urma de intelectualitate si decenta?

Cum am putea sa fim altceva decat slugile perfecte si supuse cand promovam numai incompetenti, hoti si impostori ce isi urasc cu starsnicie tara si neamul?

Cand adevaratul proiect de tara se cheama “Sus minciuna”….Am excelat la uciderea elitei si am dat lumii “mari exemple” Gherla, Sighet, Pitesti. Invata cineva despre ele? Nu. Avem nevoie de Esca in cartile de istorie.

Am excelat la distrugerea unei economii, cladite pe sangele bunicilor si parintilor. Invata cineva despre asta? Nu. Dar avem un milion de vizualizari ale povestilor de alcov ale intelectualei si marii femei de afaceri Prodan.Vin americanii sa ne apere. O, ce veste minunata….

Vom iesi la lupta si noi. Vom asigura linistea sufleteasca a bravilor aparatori, cu fetite dulci din Bucuresti.Vom curata dormitoarele si vom lustrui bocancii. Vom face mamaliga si vom turna vinul in pahare.La sfarsit, vom incerca sa aparem, disperati, in poza de grup, strecurandu-ne penibil, cum facem de zeci de ani, sfarsind cu o scatoalca dupa cap si trimisi sa mai aducem tigari.

Nu ne intrebam nicio clipa ce vom face daca vor fi altii in poza de grup, iar noi sa fim, din nou, doar pierderi colaterale. Nu cred, insa, ca ne vor lua prizonieri. Stiu din experienta inaintasilor ca nu se pot baza pe noi.Ii vom trada cu prima ocazie. Si le mai furam si vodka….”

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns