RSS
TwitterFacebookPinterest

Întâmpinați sărbătorile de primăvară cu niște mărțișoare unicat, artizanat autentic românesc

Artă Românească, o pagină de facebook care promovează prin artă identitatea românească!

Încă mai avem artizani de valoare în România, care produc din mâinile lor obiecte extraordinar de frumoase și de prețioase din punct de vedere identitar.

Acești artizani trebuie sprijiniți și ajutați să rămână pe piață cu astfel de produse, mai cu seamă acum când valorile identitare sunt puse la colț în România, marginalizate, și se încearcă înlocuirea lor cu niște așa zise “valori” total străine de cele ale neamului nostru.

Recomand cu toată căldura Artă Românească, pagina unei tinere care promovează valori autentice românești prin lucrările ei de artă și de artizanat.

Ajutați-o să crească, măcar cu un like la pagina sa, sau cu o distribuire, și s-o facem cunoscută tuturor românilor.

Contactați pagina de facebook a artizanului care face aceste minunății ceramice, mărțișoare unicat, lucrate manual, și nu veți regreta. Marija Vasilescu este numele celei care produce aceste obiecte extraordinare, o tânără jovială, cu poftă de viață și cu dragoste față de tot ceea ce este românesc, de multe dintre reperele noastre identitare, pe care și-a propus să le readucă în atenția românilor de pretutindeni, prin artă, prin ceea ce iese zilnic din mâinile sale talentate.


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info