RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

A început CENZURA! Și soțului senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă i-a fost blocat contul de facebook!

A început CENZURA! Și soțului senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă, Silvestru Șoșoacă, i-a fost blocat contul de facebook! De acum ne-așteaptă dictatura “Ministerului Adevărului”, fix ca în distopiile lui George Orwell!

După cel de Al Doilea Război Mondial, George Orwell, un scriitor și jurnalist britanic, a scris unele dintre cele mai tulburătoare distopii despre destinul tiraniei în viitor, despre totalitarism și despre cum s-ar putea manifesta el dacă nu suntem atenți la semnele vremurilor și ne vom lăsa striviți sub cizmele dictaturii.

Ei bine, vremurile pe care le trăim noi azi ne fac tot mai mult să credem că suntem bietele personaje din romanele lui George Orwell: “Ferma animalelor” și “O mie nouă sute optzeci și patru”. Lipsa libertății este tot mai apăsătoare la început de mileniu trei în societatea actuală, iar dictatura își arată colții cu o ferocitate tot mai mare.

apiland.ro

După ce senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă a fost supusă în ultima vreme unei cenzuri agresive din partea presei mainstream și din partea platformelor de socializare, iată că mai nou vine rândul și soțului acesteia, un cunoscut naționalist, un patriot care nu se dă în lături când vine vorba să apere interesele naționale, să-și asume eforturi și riscuri substanțiale pentru a salva tot ce încă se mai poate salva în această țară.

Începând de marți, 15 martie 2022, contul de facebook al domnului Silvestru Șoșoacă a fost blocat din motive necunoscute. Să fie din cauza faptului că Silvestru Șoșoacă este soțul senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă? Asta ar însemna deja o formă de poliție politică și sperăm să nu fie acesta motivul adevărat pentru un asemenea act de cenzură.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]