libris.ro

PSD, PNL și USR salută sabotarea economiei Românești de către Ungaria prin MOL! Toate aceste partide au felicitat Ziua Maghiarilor de Pretutindeni!

PSD, PNL și USR salută sabotarea economiei Românești de către Ungaria prin MOL! Toate aceste partide au felicitat Ziua Maghiarilor de Pretutindeni!

De bucurie că firma MOL din Ungaria ne-a băgat cuțitul în spate și a crescut fără nicio justificare exagerat prețul la benzină și motorină, provocând o isterie națională legată de prețul carburanților pe la benzinării, având ca efect major scumpirea în lanț a tuturor produselor și a vieții în general în România, scăzând și mai mult puterea de cumpărare a românilor într-un moment în care oricum nu era prea grozavă, PSD de mână cu USR și PNL s-au gândit să felicite azi Ungaria pentru ziua de 15 martie, Ziua Maghiarilor de Pretutindeni.

Și asta în condițiile în care conducătorii Ungariei au plafonat la ei în țară benzina și motorina la un preț de șase lei și ceva. Încercând să-și recupereze pierderile din Ungaria, firma ungurească MOL a hotărât să-și scoată pârleala și i-a găsit de fazani pe români, intr-o țară cu niște conducători „deștepți” ca noaptea, o țară fără stăpân, ca o stână fără câini, unde fiecare din exterior vine și bagă bățul printre gard oricând vrea el.

Priviți cum o țară mult mai mică decât România a reușit printr-o simplă manevră a unei firme ungurești destabilizarea întregii economii românești. Și „deștepții” de politicieni care au ambiția de a ne „conduce”, de a ne guverna, felicită o țară care ne sabotează pe oriunde ne prinde pentru că suntem naivi și permitem asta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Mai votați de acum cu PSD, PNL și USR! Singura șansă a românilor este regruparea în jurul patrioților aflați lângă Diana Iovanovici-Șoșoacă! Singura șansă este ca România să fie condusă de români patrioți, de români care pun piciorul în prag și nu mai lasă ca această țară să fie călcată în picioare, batjocorită și umilită în ultimul hal.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info