RSS
TwitterFacebookPinterest

PSD, PNL și USR salută sabotarea economiei Românești de către Ungaria prin MOL! Toate aceste partide au felicitat Ziua Maghiarilor de Pretutindeni!

De bucurie că firma MOL din Ungaria ne-a băgat cuțitul în spate și a crescut fără nicio justificare exagerat prețul la benzină și motorină, provocând o isterie națională legată de prețul carburanților pe la benzinării, având ca efect major scumpirea în lanț a tuturor produselor și a vieții în general în România, scăzând și mai mult puterea de cumpărare a românilor într-un moment în care oricum nu era prea grozavă, PSD de mână cu USR și PNL s-au gândit să felicite azi Ungaria pentru ziua de 15 martie, Ziua Maghiarilor de Pretutindeni.

Și asta în condițiile în care conducătorii Ungariei au plafonat la ei în țară benzina și motorina la un preț de șase lei și ceva. Încercând să-și recupereze pierderile din Ungaria, firma ungurească MOL a hotărât să-și scoată pârleala și i-a găsit de fazani pe români, intr-o țară cu niște conducători “deștepți” ca noaptea, o țară fără stăpân, ca o stână fără câini, unde fiecare din exterior vine și bagă bățul printre gard oricând vrea el.

apiland.ro

Priviți cum o țară mult mai mică decât România a reușit printr-o simplă manevră a unei firme ungurești destabilizarea întregii economii românești. Și “deștepții” de politicieni care au ambiția de a ne “conduce”, de a ne guverna, felicită o țară care ne sabotează pe oriunde ne prinde pentru că suntem naivi și permitem asta.

Mai votați de acum cu PSD, PNL și USR! Singura șansă a românilor este regruparea în jurul patrioților aflați lângă Diana Iovanovici-Șoșoacă! Singura șansă este ca România să fie condusă de români patrioți, de români care pun piciorul în prag și nu mai lasă ca această țară să fie călcată în picioare, batjocorită și umilită în ultimul hal.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]