Categories: Antiromanism

PSD, PNL și USR salută sabotarea economiei Românești de către Ungaria prin MOL! Toate aceste partide au felicitat Ziua Maghiarilor de Pretutindeni!

De bucurie că firma MOL din Ungaria ne-a băgat cuțitul în spate și a crescut fără nicio justificare exagerat prețul la benzină și motorină, provocând o isterie națională legată de prețul carburanților pe la benzinării, având ca efect major scumpirea în lanț a tuturor produselor și a vieții în general în România, scăzând și mai mult puterea de cumpărare a românilor într-un moment în care oricum nu era prea grozavă, PSD de mână cu USR și PNL s-au gândit să felicite azi Ungaria pentru ziua de 15 martie, Ziua Maghiarilor de Pretutindeni.

Și asta în condițiile în care conducătorii Ungariei au plafonat la ei în țară benzina și motorina la un preț de șase lei și ceva. Încercând să-și recupereze pierderile din Ungaria, firma ungurească MOL a hotărât să-și scoată pârleala și i-a găsit de fazani pe români, intr-o țară cu niște conducători „deștepți” ca noaptea, o țară fără stăpân, ca o stână fără câini, unde fiecare din exterior vine și bagă bățul printre gard oricând vrea el.

Priviți cum o țară mult mai mică decât România a reușit printr-o simplă manevră a unei firme ungurești destabilizarea întregii economii românești. Și „deștepții” de politicieni care au ambiția de a ne „conduce”, de a ne guverna, felicită o țară care ne sabotează pe oriunde ne prinde pentru că suntem naivi și permitem asta.

Mai votați de acum cu PSD, PNL și USR! Singura șansă a românilor este regruparea în jurul patrioților aflați lângă Diana Iovanovici-Șoșoacă! Singura șansă este ca România să fie condusă de români patrioți, de români care pun piciorul în prag și nu mai lasă ca această țară să fie călcată în picioare, batjocorită și umilită în ultimul hal.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

11 ore ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

o zi ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

2 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

2 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

3 zile ago

CITEȘTE ȘI DĂRUIEȘTE LA TÂRGOVIȘTE: RAREȘ PRISACARIU A PRIMIT DISTINCȚIA CULTURALĂ DIN PARTEA MYOSOTIS MEDIA GROUP

Elevii și studenții târgovișteni au luat parte, pe 25 aprilie, la conferințele Citește și Dăruiește…

3 zile ago