Ce instrument are pe mână Arafat de se lăuda el că poate cenzura presa ca în stalinism?

Raed Arafat, un tip foarte controversat căruia i s-au încredințat niște puteri discreționare!

Acum câteva zile, atât jurnaliștii cât și opinia publică aflau cu stupoare că Raed Arafat își face prin DSU o plaformă de cenzură îndreptată împotriva „propagandei” din presă și din mediul online. Coroborată cu recenta adoptare a legii care pedepsește „incitarea la discriminare, ură sau violenţă pe motive de opinii şi apartenenţă politică”, această intenție face din România un nou colț de gubernie stalinistă.

Potrivit intențiilor lui Arafat, nu se va mai putea vorbi liber pe Internet despre abuzurile puterii, despre casele furate de Klaus Iohannis, despre corupția lui Arafat din perioada pandemiei, nu se va mai putea contesta practic nimic din faptele de corupție ale „aleșilor noștri” și nu se va mai putea critica deloc acest stat mafiot! Omerta! Mafia va avea controlul total asupra informației, iar opoziția va fi inutilă când nici măcar dreptul la liberă exprimare nu-l vei mai avea!

Iată cu ce se ocupă Arafat! Înclinații staliniste pentru șeful DSU

Doamna senator Diana Iovanovici-Șoșoacă a descoperit un lucru foarte interesant și anume faptul că toate documentele depuse de Raed Arafat în cadrul procedurii la CNCD (Consiliul National pentru Combaterea discriminării) sunt transmise de către Centrul de monitorizare media al MAI, în timp ce Raed Arafat a susținut mereu în cadrul procedurii că sesizeaza CNCD în calitate de persoana fizică.

„Dacă voi credeați ca acel departament de urmărire media nu exista, aveți aici dovada ca acesta exista ilegal în cadrul Ministerului Afacerilor Interne sub denumirea Centrul de Monitorizare Media MAI. Dacă ar fi fost legal, de ce ar fi trebuit infiintat acum sub conducerea lui Raed Arafat? Toate documentele depuse de Raed Arafat in cadrul procedurii la CNCD (Consiliul National pentru Combaterea discriminării) sunt transmise de acest Centru de monitorizare, iar Raed Arafat a sustinut mereu in cadrul procedurii ca sesizeaza CNCD in calitate de persoana fizica.

Am acuzat faptul ca nu poate fi in calitate de persoana fizica, intrucat semneaza in calitate de ministru secretar de stat, ba mai mult semneaza si stampileaza in aceasta calitate, adresa de comunicare este adresa de serviciu, functia pe care o detine este o functie politica, iar toate documentele sunt emise de institutia in care lucreaza. DECI, RAED ARAFAT SE FOLOSESTE DE DEPARTAMENTELE MAI PENTRU PROPRIUL INTERES!CNCD in cârdășie cu RAED ARAFAT!Romania TV trebuie sa reactioneze! Este monitorizata de MAI! Sa va vad acum cine ia atitudine!”, declară Diana Iovanovici-Șoșoacă, senator neafiliat

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

13 Mai 1903 – În comuna Șepreuș jandarmii unguri trag la ordin împotriva românilor

13 Mai 1903 - "În Şepreuş (comitatul Arad) erau alegeri pentru un nou primar. Solgăbirăul…

7 ore ago

13 mai 1879 – Au fost începute primele măsurători topografice pentru linia de cale ferata Buzău – Mărășești

13 mai 1879 - Au fost începute primele măsurători topografice pentru linia de cale ferata…

9 ore ago

12 Mai 2024 – La Iași avut loc inaugurarea bustului preotului Visarion Puiu

Duminică, 12 mai 2024, de la ora 16.00, la rondul Tătărași Nord din Iași, avut…

12 ore ago

Adrian Papahagi: „E mai mult creștinism într-un bordel din Olanda decât în Rusia!”

La Ateneul Național din Iași a avut loc dumincă, 12 mai 2024, de la ora…

o zi ago

11 Mai 1896 – Pentru că a cântat „Doina lui Lucaciu”, învățătorul Iuliu Marcu din Ibănești, condamnat la închisoare

În Anuarul Institutului de Istorie și Arheologie Cluj-Napoca, 1983-1984 (Anul 26), dai de o serie…

2 zile ago