Ce instrument are pe mână Arafat de se lăuda el că poate cenzura presa ca în stalinism?

Raed Arafat, un tip foarte controversat căruia i s-au încredințat niște puteri discreționare!

Acum câteva zile, atât jurnaliștii cât și opinia publică aflau cu stupoare că Raed Arafat își face prin DSU o plaformă de cenzură îndreptată împotriva „propagandei” din presă și din mediul online. Coroborată cu recenta adoptare a legii care pedepsește „incitarea la discriminare, ură sau violenţă pe motive de opinii şi apartenenţă politică”, această intenție face din România un nou colț de gubernie stalinistă.

Potrivit intențiilor lui Arafat, nu se va mai putea vorbi liber pe Internet despre abuzurile puterii, despre casele furate de Klaus Iohannis, despre corupția lui Arafat din perioada pandemiei, nu se va mai putea contesta practic nimic din faptele de corupție ale „aleșilor noștri” și nu se va mai putea critica deloc acest stat mafiot! Omerta! Mafia va avea controlul total asupra informației, iar opoziția va fi inutilă când nici măcar dreptul la liberă exprimare nu-l vei mai avea!

Iată cu ce se ocupă Arafat! Înclinații staliniste pentru șeful DSU

Doamna senator Diana Iovanovici-Șoșoacă a descoperit un lucru foarte interesant și anume faptul că toate documentele depuse de Raed Arafat în cadrul procedurii la CNCD (Consiliul National pentru Combaterea discriminării) sunt transmise de către Centrul de monitorizare media al MAI, în timp ce Raed Arafat a susținut mereu în cadrul procedurii că sesizeaza CNCD în calitate de persoana fizică.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Dacă voi credeați ca acel departament de urmărire media nu exista, aveți aici dovada ca acesta exista ilegal în cadrul Ministerului Afacerilor Interne sub denumirea Centrul de Monitorizare Media MAI. Dacă ar fi fost legal, de ce ar fi trebuit infiintat acum sub conducerea lui Raed Arafat? Toate documentele depuse de Raed Arafat in cadrul procedurii la CNCD (Consiliul National pentru Combaterea discriminării) sunt transmise de acest Centru de monitorizare, iar Raed Arafat a sustinut mereu in cadrul procedurii ca sesizeaza CNCD in calitate de persoana fizica.

Am acuzat faptul ca nu poate fi in calitate de persoana fizica, intrucat semneaza in calitate de ministru secretar de stat, ba mai mult semneaza si stampileaza in aceasta calitate, adresa de comunicare este adresa de serviciu, functia pe care o detine este o functie politica, iar toate documentele sunt emise de institutia in care lucreaza. DECI, RAED ARAFAT SE FOLOSESTE DE DEPARTAMENTELE MAI PENTRU PROPRIUL INTERES!CNCD in cârdășie cu RAED ARAFAT!Romania TV trebuie sa reactioneze! Este monitorizata de MAI! Sa va vad acum cine ia atitudine!”, declară Diana Iovanovici-Șoșoacă, senator neafiliat

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info