RSS
TwitterFacebookPinterest

Un produs bun se vinde singur

Dați-mi voie să mă explic.
Politica românească nu există.
Este un produs pompat cu steroizii media, reclame pe facebook, emisiuni tv de tabloid-politic, știri în care-i vedem că fac diverse chestii: sădesc un pom, merg pe bicicletă sau se “ceartă” pentru a se “înțelege” mai apoi de “dragul nostru”.
Totul este aparență.
Nu avem politică externă, nu avem reacție și nici forța și priceperea de a înțelege ce se întâmplă în interiorul granițelor și nici în afara lor.
Politica românească este o “plăcuță suedeză” adresată nouă, românilor.
Faptul că am acceptat să coboare ștacheta morală și de ce nu intelectuală în politică s-a răsfrânt asupra vieții noastre de zi cu zi și a cuprins toate ramurile sociale.
Cultura, Educația, Învățământ, Sport, Sănătate și evident Economia… au fost puse la pământ și sufocate de interese de grup, interne și internaționale.
Fără concursul politicii românești însă toate acestea nu ar fi fost posibile.
Gândiți-vă ce ar însemna politicianul român fără steroizii media. Fără platforme sociale, fără mahala. NIMIC. Nu am auzi de ei.
De politicieni ar trebui să vorbim noi nu televiziunile. Dacă ar duce o politică bună pentru țară, o politică pe care să o resimțim pozitiv în plan social am vorbi noi despre ei și i-am face cunoscuți unii altora, s-ar face cunoscuți prin faptele lor.
“ De aceea, după roadele lor îi veţi cunoaşte.”
Până nu vom ridica NOI ștacheta nu se va schimba nimic în România și nu trebuie să ne mire cum arată scena politicii românești unde vocea puținilor oameni de bun simț este astupată de mahalaua patriotardă, de progresismul slinos, de liberalism găunos sau populismul grețos.
Un produs bun se vinde singur. (sublinierea noastră)
Că e vorba de politician, de un medicament, de vaccin, de o lege sau de orice alt produs.
Nu are nevoie de publicitate decât dacă este găunos pe undeva și cercetându-l il putem găsi inadecvat cerințelor sau trebuințelor noastre.
De aceea mă întorc la rădăcină, la credință, la oameni cu viață sfântă, la Dumnezeu care ne spune:
“Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide.”
Deci:
Îndrăznește, Cercetează, Caută, Iubește și fă ceea ce vei avea de făcut.
Astfel măcar nu vom greși nici axiologic și nici ontologic.
Doamne, Ajută.

apiland.ro

Aureliu Surulescu (FB)Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]