Asta DA LEGE! Donald Trump: Vom face să devină ilegal ca un angajator să concedieze pe cineva pentru că nu s-a vaccinat!

Fostul președinte al SUA, Donald Trump: Vom face să devină ilegal ca un angajator să concedieze pe cineva pentru că nu s-a vaccinat!

Deși nu mai beneficiază de multă vreme de o presă care să-l promoveze așa cum se întâmpla până să devină președinte, fostul președinte al SUA, Donald Trump, își continuă politica în sprijinul drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, anunțând public faptul că de acum încolo printre prioritățile principale ale noii majorități republicane vor fi modificări aduse legislației din SUA în așa fel încât să de vină ilegal ca angajatorii „să se amestece în deciziile privind sănătatea personală” a unui angajat.

Potrivit Beribart, în timpul unui miting cu susținătorii săi din Carolina de Nord, Donald Trump a anunțat că o prioritate o reprezintă și eliminarea obligativităților și restricțiilor legate de Covid-19. Totodată, Donald Trump aduce critici severe și schimbărilor de tip neomarxist aduse în sistemul de educație american, care a eliminat foarte mult influența părinților asupra copiilor, reducând astfel foarte mult încrederea părinților.

„Înlocuind matematica și lectura cu studii privind pronumele și genul, sistemul nostru educațional condus de Guvern a abandonat încrederea părinților din America. Fiecărei mame și fiecărui tată trebuie să i se de șansa să opteze la renunțarea la îndoctrinare și să poată să-și trimită copiii la o școală publică, privată, charter sau confesională, pe care și-o alege”

Donald Trump

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

PAȘTILE, INTERZISE ÎN UCRAINA!

sâm apr. 16 , 2022
Regimul…Zelensky, după ce a anihilat opoziția din țară și face din Ucraina un laborator de război care pregătește WWIII (al Treilea Război Mondial, n.r.), face și un pas înainte pe drumul globalismului integral: interzice slujbele de Învierea Domnului și toate slujbele din Săptămâna Patimilor. Pentru că e interdicție de călătorie […]
PAȘTILE, INTERZISE ÎN UCRAINA!

Poate vă place și:

libris.ro