RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Asta DA LEGE! Donald Trump: Vom face să devină ilegal ca un angajator să concedieze pe cineva pentru că nu s-a vaccinat!

Fostul președinte al SUA, Donald Trump: Vom face să devină ilegal ca un angajator să concedieze pe cineva pentru că nu s-a vaccinat!

Deși nu mai beneficiază de multă vreme de o presă care să-l promoveze așa cum se întâmpla până să devină președinte, fostul președinte al SUA, Donald Trump, își continuă politica în sprijinul drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, anunțând public faptul că de acum încolo printre prioritățile principale ale noii majorități republicane vor fi modificări aduse legislației din SUA în așa fel încât să de vină ilegal ca angajatorii „să se amestece în deciziile privind sănătatea personală” a unui angajat.

apiland.ro

Potrivit Beribart, în timpul unui miting cu susținătorii săi din Carolina de Nord, Donald Trump a anunțat că o prioritate o reprezintă și eliminarea obligativităților și restricțiilor legate de Covid-19. Totodată, Donald Trump aduce critici severe și schimbărilor de tip neomarxist aduse în sistemul de educație american, care a eliminat foarte mult influența părinților asupra copiilor, reducând astfel foarte mult încrederea părinților.

„Înlocuind matematica și lectura cu studii privind pronumele și genul, sistemul nostru educațional condus de Guvern a abandonat încrederea părinților din America. Fiecărei mame și fiecărui tată trebuie să i se de șansa să opteze la renunțarea la îndoctrinare și să poată să-și trimită copiii la o școală publică, privată, charter sau confesională, pe care și-o alege”

Donald Trump


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]