Joe Biden a numit prima femeie lesbiană în funcția de purtător de cuvânt al Casei Albe. Karine Jean-Pierre e „măritată” cu o jurnalistă de la CNN cu care are un copil

Președintele SUA, Joe Biden, a numit-o pe Karine Jean-Pierre, în funcția de purtător de cuvânt al Casei Albe, după ce actualul deținător al funcției, Jen Psaki, a anunțat că va părăsi postul. Președintele Biden a lăudat, „experiența, talentul și onestitatea” viitoarei sale purtătoare de cuvânt, informează R3Media.

Karine Jean-Pierre, în vârstă de 44 de ani, este prima femeie de culoare care își asumă rolul de secretar de presă. Nu doar atât ea este și lesbiană. Jean-Pierre este „căsătorită” cu jurnalista CNN Suzanne Malveaux.

Cele două femei îngrijesc un copil, care fusese adoptat de Malveaux. Născută în Martinica din părinți haitieni care au emigrat ulterior în Statele Unite, ea a lucrat la ambele campanii ale lui Barack Obama (2008 și 2012) și apoi la cea a lui Joe Biden în 2020, înainte de a se alătura echipei acestuia la Casa Albă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Ea a fost purtătoare de cuvânt a organizației de stânga MoveOn, cunoscută pentru susținerea cauzelor progresiste în Statele Unite, în ultimii 24 de ani.

În 2019 organizația a dus o campanie pentru suspendarea președintelui Donald Trump, deși s-a fondat având ca scop oprirea suspendării lui Bill Clinton, în 1998.

Fox News a acuzat organizația din care provine noul purtător de cuvânt că este deținută de George Soros, tranmsite R3Media.

  • Deputy Press Secretary Karine Jean-Pierre holds a daily briefing Wednesday, May 26, 2021 in the James S. Brady Press Briefing Room of the White House. (Official White House Photo by Katie Ricks)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Next Post

Echipa noastră a fost selectată pentru etapa de evaluare la nivel de protoierii, în cadrul Concursului Naţional Catehetic „Hristos împărtăşit copiilor”

vin mai 6 , 2022
Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei, în perioada 18 aprilie – 4 mai, în cadrul Arhiepiscopiei Craiovei s-a desfăşurat etapa de evaluare a proiectelor, la nivel de protopopiate, pentru Concursul Naţional Catehetic „Hristos împărtăşit copiilor” al Patriarhiei Române. Astfel, evaluarea a fost făcută de o comisie […]

Poate vă place și:

libris.ro