RSS
TwitterFacebookPinterest

VIDEO | Început de revoluție în China!

Pentru cei ce nu știu ce este comunismul și nu știu cum se manifestă și cum sunt implementate cu forța ideile comuniste, e suficient să arunce o privire spre China. Sunt destui care dau China ca un exemplu demn de urmat, dar pun pariu că ei nu vor condamna ceea ce se întâmplă chiar acum pe tot teritoriul Chinei, acolo unde oamenii de rând s-au săturat de restricții, s-au săturat să fie blocați în locuințe cu lunile, s-au săturat să fie luați pe sus și să fie închiși în lagăre de izolare în numele utopiei zero COVID, informează Rost Online.

apiland.ro

Sunt pline rețelele sociale de clipuri cu revoltele oamenilor și cu brutalitățile autorităților. Pentru că asta înseamnă comunismul, inducerea fricii în oameni, înăbușirea în fașă a oricăror revolte. Exact ce încearcă acum regimul criminal al președintelui Xi Jingping. Teroare și crimă din partea unui regim care cică apără omul de rând în fața exploatatorilor.

Amintiți-vă că măsuri similare au încercat și regimurile pro globaliste din țările europene, inclusiv România. Amintiți-vă că în România puteai fi arestat dacă erai prins pe stradă fără nu știu ce adeverință sau dacă îți permiteai să călătorești ceva mai departe de casă sau dacă îndrăzneai să ieși din casă după o anumită oră. Amintiți-vă de măsurile implementate pentru a forța lumea să se vaccineze. Amintiți-vă de toți guriștii care lătrau în mass media cumpărată de autorități în sprijinul acestor măsuri dictatoriale. Și atunci când va fi iar timpul să votați, țineți minte că pe perioada pandemiei ați avut ocazia să vedeți chipul real al celor care ne mint de peste 30 de ani. Și totul în numele „științei”. Mai multe pe: Rost Online.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]