libris.ro

VIDEO | Început de revoluție în China!

VIDEO | Început de revoluție în China!

Pentru cei ce nu știu ce este comunismul și nu știu cum se manifestă și cum sunt implementate cu forța ideile comuniste, e suficient să arunce o privire spre China. Sunt destui care dau China ca un exemplu demn de urmat, dar pun pariu că ei nu vor condamna ceea ce se întâmplă chiar acum pe tot teritoriul Chinei, acolo unde oamenii de rând s-au săturat de restricții, s-au săturat să fie blocați în locuințe cu lunile, s-au săturat să fie luați pe sus și să fie închiși în lagăre de izolare în numele utopiei zero COVID, informează Rost Online.

Sunt pline rețelele sociale de clipuri cu revoltele oamenilor și cu brutalitățile autorităților. Pentru că asta înseamnă comunismul, inducerea fricii în oameni, înăbușirea în fașă a oricăror revolte. Exact ce încearcă acum regimul criminal al președintelui Xi Jingping. Teroare și crimă din partea unui regim care cică apără omul de rând în fața exploatatorilor.

Amintiți-vă că măsuri similare au încercat și regimurile pro globaliste din țările europene, inclusiv România. Amintiți-vă că în România puteai fi arestat dacă erai prins pe stradă fără nu știu ce adeverință sau dacă îți permiteai să călătorești ceva mai departe de casă sau dacă îndrăzneai să ieși din casă după o anumită oră. Amintiți-vă de măsurile implementate pentru a forța lumea să se vaccineze. Amintiți-vă de toți guriștii care lătrau în mass media cumpărată de autorități în sprijinul acestor măsuri dictatoriale. Și atunci când va fi iar timpul să votați, țineți minte că pe perioada pandemiei ați avut ocazia să vedeți chipul real al celor care ne mint de peste 30 de ani. Și totul în numele „științei”. Mai multe pe: Rost Online.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist