libris.ro

Tipurile de bonusuri la pariurile online

Tipurile de bonusuri la pariurile online

Orice jucator care si-a deschis cont la o agentie online de pariuri stie ca inca de la inceput are posibilitatea sa primeasca anumite bonusuri. De fapt, multi sunt atrasi exact de aceste oferte promotionale tentante si de aceea, majoritatea agentiilor online ofera o serie de bonusuri de bun venit, dar si bonusuri pentru clientii existenti.

Ofertele bonus te pot determina sa te alaturi unui anumit operator online licentiat. In acest articol vei citi despre tipurile de bonusuri pe care le poti intalni la pariurile online.

Ce bonusuri poti primi la pariuri online?

Casele de pariuri online sunt pregatite sa ofere jucatorilor diverse bonusuri motivante, care premiaza noii veniti ce abia si-au deschis cont sau chiar bonusuri prin care sunt recompensati jucatorii deja existenti.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Pe platformele online, ofertele promotionale se impart in doua mari categorii: bonusuri de bun venit, acordate o singura data noilor inscrisi pe site si bonusuri pentru clientii existenti, destinate tuturor jucatorilor.

Uneori, pentru incasarea bonusurilor trebuie sa stii ca este necesar sa introduci anumite coduri promotionale. De exemplu, poti vedea ce cod bonus MaxBet trebuie sa introduci pentru a profita de oferta uneia dintre cele mai cunoscute si apreciate case de pariuri online din Romania.

Bonusuri fara depunere

Exista o categorie de bonusuri foarte interesante oferite clientilor noi pentru simpla inregistrare pe site sau eventual pentru verificarea contului creat. Aceste bonusuri nu sunt legate de nicio depunere, ci sunt bonusuri acordate 100% gratuit, de care poti profita uneori pe site-urile anumitor agentii de pariuri.

Drept bonus fara depunere poti primi fie o anumita suma de bani, fie unul sau mai multe pariuri gratuite. Respectand conditiile de rulaj impuse ofertei de bonus gratuit, poti transforma bonusul in bani reali, pe care ulterior ii poti retrage din cont. Asadar, iata o metoda gratuita de a face bani pe internet si sa te distrezi in acelasi timp.

Bonus procent din suma depusa

Mai ales in cazul bonusului de bun venit, vei intalni destul de des bonusuri de tip procent din suma depusa. Asemenea oferte pot fi acordate atat la prima incarcare a contului, cat si la urmatoarele depuneri. De regula, procentele de bonus variaza intre 50% si 200%, asadar poti ajunge chiar sa incepi sa pariezi cu de 3 ori mai multi bani decat depui.

Aceste bonusuri la pariuri online sunt foarte apreciate de catre jucatori, deoarece iti cresc considerabil bugetul. In acest fel ai mai multi bani sa plasezi pariurile preferate si implicit si mai multe sanse de a realiza profit.

Pariuri gratuite (free bets)

Un alt tip de bonus foarte popular si foarte apreciat totodata la pariuri sportive este bonusul cu pariuri gratuite (free bets). Iti poate fi acordat drept bonus unul sau mai multe pariuri gratuite, a caror valoare difera de la o oferta la alta.

Practic primesti unul sau mai multe pariuri gratuite, la plasarea carora nu vei consuma din banii proprii, ci vei juca biletele utilizand banii agentiei, iar in cazul in care acestea sunt castigatoare, vei pastra in cont profitul generat (castig – miza).

Poti intalni si pariuri gratuite de tipul Full Bet, acolo unde pastrezi in cont intregul castig (inclusiv miza).

Pariuri fara risc

Unele case de pariuri ofera ca promotii pariuri fara risc, in anumite conditii. Daca primul pariu plasat pe platforma este necastigator, atunci miza ta va fi rambursata integral.

Banii rambursati pe contul de jucator pot fi cash, deci pot fi retrasi imediat sau pot fi sume bonus, pentru care trebuie indeplinite anumite conditii de rulaj.

Aceste bonusuri cu pariuri fara risc sunt interesante, deoarece iti ofera posibilitatea de a juca un prim bilet mai riscant decat ai fi facut-o in mod obisnuit, fiind oricum acoperit in caz de nereusita.

Bonusuri cashback

Acest tip de bonusuri se refera la returnarea unui anumit procent din suma neta pierduta intr-un anumit interval de timp de la inregistrarea pe site. Exista mai multe forme de bonus cashback, iar unele case de pariuri ofera aceste procente in functie de suma pariata, de exemplu.

Si aici este recomandat sa urmaresti atent ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a folosi corect aceste sume ce vor fi returnate in contul tau de jucator.

Bonusuri pentru clientii existenti

La cele mai bune case de pariuri de pe internet, nici clientii care au deja cont nu sunt neglijati. Astfel, acestia pot profita destul de des de diferite bonusuri, precum:

  • Bonus de reincarcare – unele agentii de pariuri online ofera si bonusuri de reincarcare la pariuri. Este vorba de bonusuri de tip procent din suma depusa, dar care sunt adresate clientilor existenti. Procentajul bonusului difera de la o promotie la alta, iar ofertele sunt in general personalizate pentru fiecare cont in parte, in functie de activitatea din cadrul acestuia
  • Bonusuri de fidelitate – pe unele site-uri licentiate de pariuri online se desfasoara chiar si programe de fidelitate Practic, pe masura ce pariezi pe platforma aduni puncte de fidelitate, pe care ulterior le poti schimba in diferite bonusuri, precum bani bonus, pariuri gratuite, multiplicatori de castig, intrari la diferite turnee si concursuri si altele
  • Bonusuri cu ocazia unor evenimente – bonusurile periodice sunt lansate de regula cu anumite ocazii, precum sarbatorile de Paste, Craciun, Sf. Valentin, ziua ta de nastere si altele. Imaginatia operatorilor de pariuri online este foarte bogata, iar prilejuri de promotii interesante apar mereu

Concluzii

Dupa cum ai vazut, orice jucator are posibilitatea de a se bucura de tot felul de bonusuri si promotii la agentiile de pariuri de pe internet, inca de la momentul inscrierii pe site, dar si pe parcursul timpului.

Urmarirea acestor bonusuri de bun venit te poate ajuta sa beneficiezi deseori de diverse avantaje, care iti pot majora castigurile, dar mai ales prilejurile de distractie online.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info