RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Diana Șoșoacă a avut din nou dreptate: UNICUL PARLAMENTAR CARE A SPUS DE LA ÎNCEPUT CĂ S-A PROMIS DISTRUGEREA ROMÂNIEI ȘI CĂ PNRR TREBUIE RENEGOCIAT

Câte dovezi vă mai trebuie ca unicul politician care cunoaște problemele României și legile și sesizează înalta trădare este DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ?

“Marius Budăi acuză problemele în PNRR. „Nicăieri nu s-a pus problema sărăcirii unui stat din UE, în afară de România””, scrie evz.ro

La aceeași concluzie la care senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele Partidului S.O.S România, ajunsese cu mult timp înainte, a ajuns acum și ministrul Muncii, Marius Budăi, care afirmă acum tare și răspicat faptul că Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) semnat de către premierul demis Florin Cîțu  îi condamnă la sărăcie pe o mare parte dintre români, vulnerabilizând și mai mult anumite categorii sociale din România.

Pensionarii sunt în opinia ministrului Muncii, Marius Budăi, unii dintre cei mai grav afectați români, fiind condamnați la sărăcie și la riscul de a nu-și mai putea asigura un trai decent.

apiland.ro

„Am spus recent că am demarat o discuție cu miniștrii de muncă din UE și prin atașații pe muncă din ambasade, dar și ambasadori. Am realizat o cercetare de legislație pe fiecare stat membru, dar și pe PNRR. Am studiat două treimi din PNRR-urile din Europa. Nu am găsit în niciun asemenea program sau legislația unei țări o asemenea plafonare, pentru o astfel de perioadă, de 50 de ani, cum există în PNRR-ul românesc. Am citit PNRR-urile din scoarță în scoarță, ca să mă conving că nu există niciun astfel de prag impus.

În PNRR-ul Franței se spune despre reformă în sistemul de pensii, dar doar atunci când acest lucru o va cere. Nicăieri nu s-a spus despre sărăcirea statelor din UE”, a spus Ministrul Muncii, Marius Budăi la România TV

Diana Iovanovici-Șoșoacă: România este obligată prin PNRR sa renunțe la tot ce mai are!

Încă de la începutul lunii mai a acestui an, senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă a avertizat că “România este obligată prin PNRR sa renunțe la tot ce mai are!”.

„Important este sa se faca aranjamentele pe care domnul ministru Virgil Popescu le face de peste 2 ani de zile. Si dumneavoastra stiti aceste lucruri. De fapt, in cazul acestor inteprinderi de energie celelalte tari nationalizeaza, noi le ducem la bursa. De ce?!

Pentru ca Romania este obligata prin PNNR-ul pe care l-ati semnat sa renunte la tot ce mai are!

Este inacceptabil felul prin care plafonati pretul pentru utilizatorul non-casnic si pentru cei casnici. De fapt, ii asupriti pe cei casnici! Ati lasat sa creasca pretul pentru ca apoi sa fixati o plafonare care de fapt aduce un profit urias acestor producatori in conditiile in care cea mai mare productie o avem noi prin societatile romanesti pe care le avem.

Sa stiti ca nu toata lumea este proasta si nu toata lumea nu intelege ce se intampla in politica si cine este in spatele tuturor celor care incearca sa distruga economia romaneasca! Hidroelectrica este profitabila! Pentru ce trebuie sa o listati la bursa? Pentru ce lasati acest om Virgil Popescu sa conduca acest minister de atat timp?

In curand va fi etern ca si Arafat! Aduceti la aceste minnistere oameni care sunt incompetenti si incapabili de a servi interesul romanesc! Aici serviti doar interesele externe. Interesele unor investitori pe care nu-i intereseaza nici ca poporul roman moare de foame si ca nu are cum sa plateasca astfel de preturi!

De fapt ceea ce faceti este sa ingropati economia romaneasca, atat cat mai exista din ea!” Dupa ce a terminat discursul, dezamagita de directia adoptata de guvernul Romaniei, Diana Sosoaca a incheiat cu „N-am de ce sa va multumesc!”, a declarat senatoarea Diana Iovanovici-ȘoșoacăContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]