Diana Șoșoacă a avut din nou dreptate: UNICUL PARLAMENTAR CARE A SPUS DE LA ÎNCEPUT CĂ S-A PROMIS DISTRUGEREA ROMÂNIEI ȘI CĂ PNRR TREBUIE RENEGOCIAT

Câte dovezi vă mai trebuie ca unicul politician care cunoaște problemele României și legile și sesizează înalta trădare este DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ?

“Marius Budăi acuză problemele în PNRR. „Nicăieri nu s-a pus problema sărăcirii unui stat din UE, în afară de România””, scrie evz.ro

La aceeași concluzie la care senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele Partidului S.O.S România, ajunsese cu mult timp înainte, a ajuns acum și ministrul Muncii, Marius Budăi, care afirmă acum tare și răspicat faptul că Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) semnat de către premierul demis Florin Cîțu  îi condamnă la sărăcie pe o mare parte dintre români, vulnerabilizând și mai mult anumite categorii sociale din România.

Pensionarii sunt în opinia ministrului Muncii, Marius Budăi, unii dintre cei mai grav afectați români, fiind condamnați la sărăcie și la riscul de a nu-și mai putea asigura un trai decent.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

„Am spus recent că am demarat o discuție cu miniștrii de muncă din UE și prin atașații pe muncă din ambasade, dar și ambasadori. Am realizat o cercetare de legislație pe fiecare stat membru, dar și pe PNRR. Am studiat două treimi din PNRR-urile din Europa. Nu am găsit în niciun asemenea program sau legislația unei țări o asemenea plafonare, pentru o astfel de perioadă, de 50 de ani, cum există în PNRR-ul românesc. Am citit PNRR-urile din scoarță în scoarță, ca să mă conving că nu există niciun astfel de prag impus.

În PNRR-ul Franței se spune despre reformă în sistemul de pensii, dar doar atunci când acest lucru o va cere. Nicăieri nu s-a spus despre sărăcirea statelor din UE”, a spus Ministrul Muncii, Marius Budăi la România TV

Diana Iovanovici-Șoșoacă: România este obligată prin PNRR sa renunțe la tot ce mai are!

Încă de la începutul lunii mai a acestui an, senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă a avertizat că “România este obligată prin PNRR sa renunțe la tot ce mai are!”.

„Important este sa se faca aranjamentele pe care domnul ministru Virgil Popescu le face de peste 2 ani de zile. Si dumneavoastra stiti aceste lucruri. De fapt, in cazul acestor inteprinderi de energie celelalte tari nationalizeaza, noi le ducem la bursa. De ce?!

Pentru ca Romania este obligata prin PNNR-ul pe care l-ati semnat sa renunte la tot ce mai are!

Este inacceptabil felul prin care plafonati pretul pentru utilizatorul non-casnic si pentru cei casnici. De fapt, ii asupriti pe cei casnici! Ati lasat sa creasca pretul pentru ca apoi sa fixati o plafonare care de fapt aduce un profit urias acestor producatori in conditiile in care cea mai mare productie o avem noi prin societatile romanesti pe care le avem.

Sa stiti ca nu toata lumea este proasta si nu toata lumea nu intelege ce se intampla in politica si cine este in spatele tuturor celor care incearca sa distruga economia romaneasca! Hidroelectrica este profitabila! Pentru ce trebuie sa o listati la bursa? Pentru ce lasati acest om Virgil Popescu sa conduca acest minister de atat timp?

In curand va fi etern ca si Arafat! Aduceti la aceste minnistere oameni care sunt incompetenti si incapabili de a servi interesul romanesc! Aici serviti doar interesele externe. Interesele unor investitori pe care nu-i intereseaza nici ca poporul roman moare de foame si ca nu are cum sa plateasca astfel de preturi!

De fapt ceea ce faceti este sa ingropati economia romaneasca, atat cat mai exista din ea!” Dupa ce a terminat discursul, dezamagita de directia adoptata de guvernul Romaniei, Diana Sosoaca a incheiat cu „N-am de ce sa va multumesc!”, a declarat senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Viața Sfintei Veronica (+ 12 iulie)

mar iul. 12 , 2022
Sfânta Veronica a fost femeia care I-a șters fața Mântuitorului Iisus Hristos, în timpul patimilor Sale, pe drumul Golgotei. Sfânta Veronica era originară din Cezareea lui Filip – Paneas (în apropiere de Muntele Hermon, în nordul Țării Sfinte). Potrivit unei vechi tradiții, Sfânta Veronica este femeia pe care Mântuitorul Iisus […]
Foto: Doxologia

Poate vă place și:

libris.ro