libris.ro

VIDEO | Presa “conspiraționistă” este mult mai credibilă! Medicul Dorin Mureșan (62 de ani) a decedat în timp ce era de serviciu, la ATI!

VIDEO | Presa “conspiraționistă” este mult mai credibilă! Medicul Dorin Mureșan (62 de ani) a decedat în timp ce era de serviciu, la ATI!

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a anunțat miercuri, 3 august, moartea medicului Dorin Mureșan. Acesta a fost medicul coordonator al UPU Cluj timp de 10 ani, scrie Ziar de Cluj.

Mureșan a murit în timp ce era de serviciu în cadrul unității terapie intensivă (ATI) din cadrul Clinicii Medicală 2, după cum a anunțat Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. informează R3Media.

„Odată cu trecerea în neființă a medicului Dorin Titus Mureșan, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a pierdut un profesionist desăvârșit, iar foștii colegi nu mai au alături un om de excepție.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Medic cu dublă specializare, medicină generală și ATI, Dr. Dorin Mureșan și-a desfășurat activitatea ca medic urgentist și de terapie intensivă, activând până în ultima clipă a vieții în cadrul unității terapie intensivă din cadrul Clinicii Medicală 2.

Timp de 10 ani, între 2002 și 2012 a fost medicul coordonator al Unității de Primiri Urgențe. A efectuat mai multe stagii de pregătire și schimburi de experiență la spitale din străinătate.

Personalul spitalului este alături de familia greu încercată. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!”, au scris reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Din păcate, decesele subite, apărute la persoane în putere, fără afecțiuni cunoscute, s-au înmulțit în ultima vreme. Oameni au murit în timp ce dansau, erau în vacanță sau se plimbau pe trotuar.

R3media a documentat mai multe asemenea cazuri, apărute în ultimul an. Avocatul Cosmin Ouatu (44 de ani), sociologul Mihai Motoc  (44 de ani) au murit subit în ultimele două săptămâni. Motoc era vaccinat.

În străinătate, jurnalista Kate McCann s-a prăbușit în direct la TV, spre oroarea invitaților. Tot recent a decedat, pe scenă, dirijorul Stefan Soltesz. McCann și Soltesz erau vaccinați.  Tot în iulie, patronul celor de la CFR Cluj, Nelu Varga, a suferit un AVC.

În mai, teologul și profesorul vrâncean Ionuț Sebastian Burlan, a murit la doar 40 de ani, în urma unui stop cardiac.

Tot în Vrancea,la finalul anului trecut, tatăl, bunica și mătușa unui cunoscut avocat au murit la interval de o lună. Toți trei erau vaccinați.

O listă cu persoanele despre care au căzut din picioare sau au murit subit în ultimul an și jumătate, găsiți aici.

Jurnaliștii nu au voie să întrebe dacă este vreo legătură între vaccinurile anti-Covid și aceste fenomene, așa cum mărturiseau ziariștii Dan Udrea de la București și Carlo Garganese de la Londra.

Mai nou, pentru a se evita orice legătură cu vaccinarea Covid-19 s-a inventat Sindromul Morții Subite la Adulți (SADS).

Practic, orice deces la persoane tinere sau fără afecțiuni cunoscute, este pus acum în cârca SADS, fără a se cerceta cauza decesului. Cu alte cuvinte, cauza decesului subit este decesul subit, transmite R3Media. Foto: stiridecluj.ro

https://www.youtube.com/watch?v=l1BZUTH3pGk

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist