RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

VIDEO | Presa “conspiraționistă” este mult mai credibilă! Medicul Dorin Mureșan (62 de ani) a decedat în timp ce era de serviciu, la ATI!

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a anunțat miercuri, 3 august, moartea medicului Dorin Mureșan. Acesta a fost medicul coordonator al UPU Cluj timp de 10 ani, scrie Ziar de Cluj.

Mureșan a murit în timp ce era de serviciu în cadrul unității terapie intensivă (ATI) din cadrul Clinicii Medicală 2, după cum a anunțat Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. informează R3Media.

„Odată cu trecerea în neființă a medicului Dorin Titus Mureșan, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a pierdut un profesionist desăvârșit, iar foștii colegi nu mai au alături un om de excepție.

Medic cu dublă specializare, medicină generală și ATI, Dr. Dorin Mureșan și-a desfășurat activitatea ca medic urgentist și de terapie intensivă, activând până în ultima clipă a vieții în cadrul unității terapie intensivă din cadrul Clinicii Medicală 2.

Timp de 10 ani, între 2002 și 2012 a fost medicul coordonator al Unității de Primiri Urgențe. A efectuat mai multe stagii de pregătire și schimburi de experiență la spitale din străinătate.

Personalul spitalului este alături de familia greu încercată. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!”, au scris reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Din păcate, decesele subite, apărute la persoane în putere, fără afecțiuni cunoscute, s-au înmulțit în ultima vreme. Oameni au murit în timp ce dansau, erau în vacanță sau se plimbau pe trotuar.

R3media a documentat mai multe asemenea cazuri, apărute în ultimul an. Avocatul Cosmin Ouatu (44 de ani), sociologul Mihai Motoc  (44 de ani) au murit subit în ultimele două săptămâni. Motoc era vaccinat.

apiland.ro

În străinătate, jurnalista Kate McCann s-a prăbușit în direct la TV, spre oroarea invitaților. Tot recent a decedat, pe scenă, dirijorul Stefan Soltesz. McCann și Soltesz erau vaccinați.  Tot în iulie, patronul celor de la CFR Cluj, Nelu Varga, a suferit un AVC.

În mai, teologul și profesorul vrâncean Ionuț Sebastian Burlan, a murit la doar 40 de ani, în urma unui stop cardiac.

Tot în Vrancea,la finalul anului trecut, tatăl, bunica și mătușa unui cunoscut avocat au murit la interval de o lună. Toți trei erau vaccinați.

O listă cu persoanele despre care au căzut din picioare sau au murit subit în ultimul an și jumătate, găsiți aici.

Jurnaliștii nu au voie să întrebe dacă este vreo legătură între vaccinurile anti-Covid și aceste fenomene, așa cum mărturiseau ziariștii Dan Udrea de la București și Carlo Garganese de la Londra.

Mai nou, pentru a se evita orice legătură cu vaccinarea Covid-19 s-a inventat Sindromul Morții Subite la Adulți (SADS).

Practic, orice deces la persoane tinere sau fără afecțiuni cunoscute, este pus acum în cârca SADS, fără a se cerceta cauza decesului. Cu alte cuvinte, cauza decesului subit este decesul subit, transmite R3Media. Foto: stiridecluj.roContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]