Buletin de Carei: “S-au furat reflectoarele ce iluminau bustul lui Avram Iancu la Satu Mare”

Bustul Eroului Național Avram Iancu din Satu Mare este din nou în beznă după ce reflectoarele donate de ASTRA Carei au fost furate. Au rămas capelele cablurilor de alimentare cu curent electric.

Lumină pentru Avram Iancu la Satu Mare

În septembrie 2021 am donat Primăriei Satu Mare 2 reflectoare pentru iluminarea bustului lui Avram Iancu după ce în prealabil am solicitat intervenția lor pentru asigurarea vizibilității pe timp de noapte a obiectivului menționat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

În cursul anului 2020, Asociațiunea ASTRA Carei a depus o solicitare pentru reglementarea acestei scăpări din partea administrației sătmărene și a solicitat implicare pentru asigurarea unui iluminat decent, similar altor busturi și statui din municipiul reședință de județ.

Avram Iancu Satu Mare

Adresa iluminat Avram Iancu

Nu au vrut să asigure iluminatul nocturn pentru Ziua Națională, probabil de frică să nu facem vreun moment patriotic în jurul bustului Eroului Național Avram Iancu.

Vrem Lumină pentru Avram Iancu și la Satu Mare!

Cele două reflectoare achiziționate de ASTRA Carei au dispărut din fața bustului lui Avram Iancu așa că Eroul Național al românilor este din nou lăsat în beznă de administrația condusă de Gabor Kereskenyi.

Solicităm Poliției Locale să depisteze autorul furtului celor două reflectoare.

Lumină pentru Avram Iancu la Satu Mare!

Respectați și Eroii români domnule primar pentru că beneficiați de toate avantajele  unui demnitar român!

Buletin de Carei

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Patrick Moore, co-fondatorul Greenpeace: „Mișcarea ecologistă este mai mult o mișcare politică decât una de mediu. Se concentrează pe crearea unor POVEȘTI menită să inspire FRICĂ și VINĂ în oameni ca aceștia să le dea bani” | VIDEO

Dum sept. 11 , 2022
  Patrick Moore, unul dintre fondatorii Greenpeace, a afirmat, conform unui email obținut de The Epoch Times, că motivul pentru care a părăsit organizația a fost foarte clar: „Greenpeace a fost deturnat de stânga politică în momentul în care și-a dat seama că în mișcarea ecologistă pot face rost de bani […]

Poate vă place și:

libris.ro