RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Normalitatea românească este monarhia constituțională.

Comunismul stalinist, urmat de comunismul naționalist al lui Ceaușescu, și comunismul de tranziție al “Emanaților “ care au luat puterea politică in Dec. 1989 in mod constant au fost dezinteresați de nivelul de trai al omului de rând.

Comunismul tranzițional a insemnat privatizarea nomenclaturii comuniste, prin care a prelua puterea economică, în timp ce puterea politică se liberaliza într-un capitalism sălbatic, necontrolat în care 2% din popuație, s-a îmbogățit deținând și puterea politică din rândul careia este ales președintele țării, iar 98% săraci, într-o societate fără o patură mijlocie.

apiland.ro

Atitudinea comuniștilor: “Cui nu-i place să plece, este democrație, libertate”, a menținut și susținut sistemul introdus de ocupatia sovietică.

Toate inovațiile și cosmetizarea sistemului sovietic, care stă la baza actualei Republici, nu au putut și nu pot să ducă la normalitate, pentru că, o republică întemeiată pe comunism, de către comuniști, duce la o republică Bananieră în capitalism.

Vom întra într-o normalitate Românească atunci când vom părăsi direcția în care ne-au îndreptat sovieticii și comuniștii educați de iei, și vom relua, ca stăpâni ai destinelor noastre de unde am fost brutal întrerupți de ocupația Sovietică, adică 30 Dec 1947.

Comunismul sub toate formele lui ca și domniile fanariote au fost perioade tragice în istoria noastră.

Normalitate vom avea doar când vom reveni la Monarhia Constituțională.

de Paul Puiu TodoranContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]