Normalitatea românească este monarhia constituțională.

Comunismul stalinist, urmat de comunismul naționalist al lui Ceaușescu, și comunismul de tranziție al “Emanaților “ care au luat puterea politică in Dec. 1989 in mod constant au fost dezinteresați de nivelul de trai al omului de rând.

Comunismul tranzițional a insemnat privatizarea nomenclaturii comuniste, prin care a prelua puterea economică, în timp ce puterea politică se liberaliza într-un capitalism sălbatic, necontrolat în care 2% din popuație, s-a îmbogățit deținând și puterea politică din rândul careia este ales președintele țării, iar 98% săraci, într-o societate fără o patură mijlocie.

Atitudinea comuniștilor: “Cui nu-i place să plece, este democrație, libertate”, a menținut și susținut sistemul introdus de ocupatia sovietică.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Toate inovațiile și cosmetizarea sistemului sovietic, care stă la baza actualei Republici, nu au putut și nu pot să ducă la normalitate, pentru că, o republică întemeiată pe comunism, de către comuniști, duce la o republică Bananieră în capitalism.

Vom întra într-o normalitate Românească atunci când vom părăsi direcția în care ne-au îndreptat sovieticii și comuniștii educați de iei, și vom relua, ca stăpâni ai destinelor noastre de unde am fost brutal întrerupți de ocupația Sovietică, adică 30 Dec 1947.

Comunismul sub toate formele lui ca și domniile fanariote au fost perioade tragice în istoria noastră.

Normalitate vom avea doar când vom reveni la Monarhia Constituțională.

de Paul Puiu Todoran

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Lasă un răspuns

Next Post

Victorie clară a coaliției de DREAPTA, la alegerile parlamentare din Italia! | VIDEO

lun sept. 26 , 2022
Alegerile legislative de ieri, din Italia, s-au încheiat cu victoria dreptei național-conservatoare. Primele exit-polls indică un avans al coaliției de dreapta atât la Senat cât și la Camera Deputaților, informează Buciumul. La Camera Deputaților, pe primul loc, cu 24,1%, se situează Fratelli D’Italia, urmat fiind de Partidul Democrat cu 19,7%, Mișcarea […]

Poate vă place și:

libris.ro