RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

CEREM taxarea privilegiaților sistemului cu același procent de 50%, întocmai ca impozitarea proprietăților!

Dacă tot îi preocupă pe politicieni creșterea impozitării proprietăților cu aproximativ de 50%, le propunem “aleșilor poporului” să impoziteze privilegiații sistemului cu același procent de 50% din salariu și asta din considerentul că ar putea înțelege ce consecințe ar putea avea pe termen lung această măsură legislativă.

apiland.ro

Domnilor, pentru a nu știu câta oară, dovediți slugărnicia în fața oligarhiei mondiale și continuați să vindeți la bucată fiecare petec de pământ…

Știm că majoritatea locuitorilor din occident au renunțat la proprietăți din cauza măsurilor politice similare pe care le luați domniile voaste, acum!

Nu sunt suficiente eforturile unor familii de a cumpăra o locuință la sume exorbitante cerute de “mafia imobiliară”?!

Dacă tot v-ați bătut joc o dată de oameni, acum îi determinați prin orice “măsuri legislative” să le luați înapoi proprietățile?!

Măi, băieți, veți plăti pentru lăcomia voastră! Domnul să vă aibă în pază! AMIN!

EURO EDUCATION FEDERATION

Semnați petiția, aici!Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]