Iureșul propagandei secesioniste a UDMR, frânat pentru prima oară în Parlamentul României de către senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă

Iureșul propagandei secesioniste a UDMR, frânat pentru prima oară în Parlamentul României de către senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Ședința solemnă dedicată în Parlamentul României Zilei Naționale de 1 Decembrie, a constituit o premieră pentru ultimele trei decenii: ofensele mai puțin sau mai mult directe adresate din partea parlamentarilor UDMR către români, au fost în sfârșit contracarate de către un parlamentar român, salvându-se astfel puțin onoarea României. Singurul parlamentar care a reacționat împotriva obrăzniciei UDMR-iste a fost senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele Partidului S.O.S România.

Discursul lui Csoma Botond, deputat UDMR:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid032CqhfHvhCPs9pncwhx7XPLNe3YCLnuVYALLvRymgGhCfUGWL451gGU1TDS8Na9NQl&id=100001264995706

Ieși afară! Trădătorule!”: așa a fost întâmpinat discursul secesionist, antiromânesc, al deputatului UDMR, Csoma Botond.

Deputatul UDMR Csoma Botond: „Liderii politici și religioși ai românilor ardeleni știau foarte bine că Ardealul nu era numai românesc ci și unguresc, săsesc și evreiesc. Și acest lucru s-a reflectat și în textul declarației de la Alba Iulia. Mulți dintre acești lideri care contribuiseră la realizarea Unirii au murit în anii 50 în temnițele comuniste dar ne-au lăsat moștenire o declarație”.

Diana Iovanovici Sosoaca ședință solemnă 1 decembrie Ziua Națională:

https://fb.watch/h4OfKn4PCe/

Acesta a fost momentul când senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele Partidului S.O.S România a reacționat categoric: „Ieși afară. Să-ți fie rușine! Trădătorule”.

Este pentru prima dată când discursul antiromânesc, secesionist, este taxat cu atâta virulență în Parlamentul României.

Pe de altă parte, partidele „românești”, PNL, PSD și AUR au preferat să fie solidare cu UDMR și rând pe rând, membrii acestor partide au părăsit „în semn de protest” sala, chiar când a început discursul senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă. Reacția partidelor „românești” relevă acum câți șacali se ascund în aceste sinecuri parlamentare, reprezentând chiar un gest de solidaritate inexplicabilă cu atitudinea iredentistă a deputatului UDMR.

Nimeni nu mai este solidar cu Constituția României, cu interesele neamului românesc, contând mai mult calculele și alianțele politice. Asta au dovedit azi, 28 noiembrie 2022, PNL, PSD și AUR, partide care nu au nicio jenă să-și trădeze Țara, Neamul, Electoratul, pământul pe care s-au născut și părinții care le-au dat viață.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

3 Decembrie – Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

sâm dec. 3 , 2022
3 decembrie a fost proclamată drept Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități de către Adunarea Generală a ONU, în 1992, prin rezoluţia 47/3, pentru a marca încheierea Deceniului Naţiunilor Unite dedicat persoanelor cu dizabilităţi (1983-1992). (…) Date statistice privind persoanele cu dizabilități Ultimele date statistice ale Autorității Naționale a Drepturilor […]

Poate vă place și:

libris.ro