RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Iureșul propagandei secesioniste a UDMR, frânat pentru prima oară în Parlamentul României de către senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă

Iureșul propagandei secesioniste a UDMR, frânat pentru prima oară în Parlamentul României de către senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Ședința solemnă dedicată în Parlamentul României Zilei Naționale de 1 Decembrie, a constituit o premieră pentru ultimele trei decenii: ofensele mai puțin sau mai mult directe adresate din partea parlamentarilor UDMR către români, au fost în sfârșit contracarate de către un parlamentar român, salvându-se astfel puțin onoarea României. Singurul parlamentar care a reacționat împotriva obrăzniciei UDMR-iste a fost senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele Partidului S.O.S România.

Discursul lui Csoma Botond, deputat UDMR:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid032CqhfHvhCPs9pncwhx7XPLNe3YCLnuVYALLvRymgGhCfUGWL451gGU1TDS8Na9NQl&id=100001264995706

Ieși afară! Trădătorule!”: așa a fost întâmpinat discursul secesionist, antiromânesc, al deputatului UDMR, Csoma Botond.

Deputatul UDMR Csoma Botond: “Liderii politici și religioși ai românilor ardeleni știau foarte bine că Ardealul nu era numai românesc ci și unguresc, săsesc și evreiesc. Și acest lucru s-a reflectat și în textul declarației de la Alba Iulia. Mulți dintre acești lideri care contribuiseră la realizarea Unirii au murit în anii 50 în temnițele comuniste dar ne-au lăsat moștenire o declarație”.

apiland.ro

Diana Iovanovici Sosoaca ședință solemnă 1 decembrie Ziua Națională:

https://fb.watch/h4OfKn4PCe/

Acesta a fost momentul când senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele Partidului S.O.S România a reacționat categoric: „Ieși afară. Să-ți fie rușine! Trădătorule”.

Este pentru prima dată când discursul antiromânesc, secesionist, este taxat cu atâta virulență în Parlamentul României.

Pe de altă parte, partidele “românești”, PNL, PSD și AUR au preferat să fie solidare cu UDMR și rând pe rând, membrii acestor partide au părăsit “în semn de protest” sala, chiar când a început discursul senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă. Reacția partidelor “românești” relevă acum câți șacali se ascund în aceste sinecuri parlamentare, reprezentând chiar un gest de solidaritate inexplicabilă cu atitudinea iredentistă a deputatului UDMR.

Nimeni nu mai este solidar cu Constituția României, cu interesele neamului românesc, contând mai mult calculele și alianțele politice. Asta au dovedit azi, 28 noiembrie 2022, PNL, PSD și AUR, partide care nu au nicio jenă să-și trădeze Țara, Neamul, Electoratul, pământul pe care s-au născut și părinții care le-au dat viață.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]