Trusturile de presă mainstream au început atacurile împotriva referendumului pentru căsătorie!

Trusturile de presă mainstream au început atacurile împotriva referendumului pentru căsătorie!

Dacă în presa scrisă au apărut încetul cu încetul încă de acum câteva săptămâni articole scrise împotriva organizării referendumului pentru căsătorie, inclusiv îndemnuri la boicotarea acestui referendum, uneori chiar sub unele dintre cele mai bizare pretexte, pe la televiziuni încă nu se evidențiase foarte clar propaganda împotriva acestui referendum.

După ce CCR-ul a dat undă verde pentru referendumul pentru familie, s-a pornit un adevărat val de propagandă împotriva acestui act democratic și prin studiorile de televiziune. Când CCR-ul a stabilit data referendumului pentru familie, acela a fost practic semnalul care a declanșat un întreg roi de trepăduși cu boală pe familia tradițională.

Așa cum ne-a obișnuit de ani buni, vârful de lance al avangardei ce luptă împotriva acestui referendum, dintre televiziunile mainstream din România, este … PRO TV-ul. La emisiunea difuzată dimineața de către acest post de televiziune, Florin Busuioc s-a arătat foarte iritat la auzul unei știri despre referendum, susținând că acesta este un demers inutil („tichie de mărgăritar”) și că de fapt „avem multe alte treburi, mult mai importante, în țara asta!”.

Gestul lui Busuioc nu surprinde… El vine în completarea a ceea ce mulți alți PRO TV-iști repetă papagalicesște de o vreme încoace. Este un gest menit de a demobiliza, o instigare la neimplicare, bagatelizând importanța acestui referendum.

Nu vă lăsați înșelați! Referendumul nu are o agendă politică, el a fost inițiat încă de acum peste 3 ani de zile în urmă, când actuala clasă politică avea o cu totul altă configurație a puterii. Acest lucru vine să-l confirme și deputatul PNL Daniel Gheorghe, care dorește să spulbere orice fel de alte speculații cu privire la acest referendum. Referendumul este cerut de peste 3 milioane de cetățeni români, acesta fiind un demers democratic perfect legitim, o inițiativă privind modificarea articolului 48 din Constituția României.

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns