libris.ro

Guvernatoare din SUA: Moneda digitală a Băncii Centrale deschide calea pentru CONTROLUL federal al monedei pentru CONTROLUL POPULAȚIEI | VIDEO

Guvernatoare din SUA: Moneda digitală a Băncii Centrale deschide calea pentru CONTROLUL federal al monedei pentru CONTROLUL POPULAȚIEI | VIDEO

Vineri, în emisiunea „Tucker Carlson Tonight” de la Fox News, guvernatoarea republicana Kristi Noem (R-SD) a condamnat legislația adoptată de legislativul statului Dakota de Sud de actualizare a definiției monedei pentru a include criptomoneda și curentul digital, relatează Breitbart. Noem a spus că a respins proiectul de lege pentru că amenința că va deschide ușa controlului federal asupra populației.

Am început să citim acest proiect de lege care avea peste 110 de pagini”, a spus ea. „Era promovat ca o actualizare a liniilor directoare ale Codului Comercial Universal susținut de toate instituțiile noastre financiare, băncile noastre. Pe măsură ce am început să-l citim, am văzut secțiunea din proiectul de lege care schimba definiția monedei și, în esență, ceea ce ar fi făcut ar fi fost să deschidă calea pentru o [Monedă digitală a Băncii Centrale] condusă de guvern și, de asemenea, să interzică orice altă formă de criptomonedă sau Bitcoin sau monedă digitală existentă.

Deci, pentru mine, era foarte clar o amenințare la adresa libertății noastre. În Dakota de Sud, suntem sesiunea care își finalizează activitatea cel mai devreme în an. Suntem primii care se uită cu adevărat la acest proiect de lege și află adevărul despre ceea ce este în el, iar eu am refuzat acest proiect de lege.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Le cer legislatorilor mei să se răzgândească, să ia decizia corectă și să mă ajute să anulez acest proiect de lege odată pentru totdeauna”, a continuat Noem. — Dar îți spun, Tucker. Gândim același lucru în peste 20 de state. Credem că acest gen de legislaȚie este promovată pentru a deschide calea ca guvernul federal să ne controleze moneda și astfel să controleze oamenii. Ar trebui să fie alarmant pentru toată lumea și este vândut ca o actualizare a liniilor directoare UCC. Nu e nicio grabă să faci asta. Trebuie să fim inteligenți și să ne asigurăm că facem tot ce putem pentru a proteja oamenii. Mi se pare ironic că avem și această discuție în același timp când avem bănci și companii de carduri de credit care vorbesc despre codificarea armelor și muniției într-un cod separat, astfel încât să le poată urmări.”

Deci nu numai că pot lega aceste două probleme împreună, dacă guvernul nu aprobă ceea ce cumpărați, dacă au singura formă de monedă digitală care este aprobată și utilizată în țară, ei pot controla cum cheltuiești acești bani și astfel, îți iau toată libertatea”, a adăugat ea.


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator – Nihil Sine Deo – PRESĂ LIBERĂ

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist