Președintele S.O.S. România, Diana Șoșoacă: „Cândva românii vor înțelege că cele două proiecte de legi privind Unirea au oprit trasarea granițelor în interiorul României”

Cândva românii vor înțelege că cele două proiecte de legi privind Unirea

au oprit trasarea granițelor în interiorul României

Senatoarea Diana Iovanovici-Şoşoacă arată într-o declarație politică referitoare la cele două proiecte de legi prin care propune reunificarea României, că ”mulți sunt șocați de cât de simplu se pot porni negocierile de reunificare”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

”Este simplu, domnilor specialiști care complicați lucrurile, mai ales cei de peste Prut care faceți pe unioniștii, dar de fapt sunteți niște lătrăi bolșevici, trădători de țară și agenți dubli, tripli ai unor servicii care dezintegrează românii și mențin dezmembrarea”, le transmite senatoarea celor pe care îi numește ”falși unioniști”.

Ea arată că există o categoria aparte de ”unioniști care nu vor unirea atât timp cât nu o fac ei, invocându-și acțiuni de ani de zile în sprijinul unirii, dar inițiate de ei, există o limită, ori o fac ei și ies cu moțu-n frunte, ori să nu mai fie unire” și îi cataloghează pe aceștia ca fiind ”politicieni ce făceau pe naționaliștii și care acum și-au arătat adevărata față, de mimare a naționalismului doar pentru voturi și pentru că așa le-au zis Helvig, Pipidi, Kovesi, Soroș și toți globaliștii la a căror umbră s-au format, ei înșiși pretins naționaliști, politicieni de tinichea care fac pe luptătorii naționaliști, dar care consideră un astfel de demers de unire o necinste pentru România și Parlamentul ei”.

Senatoarea mai arată că în timpul în care ies la suprafață mizeriile societății românești, moldovenești și ucrainene, ”undeva prin UE se negociază redefinirea granițelor și preluarea teritoriilor din Ucraina, evident fără să ia în considerare interesul României și drepturile ei istorice”.

”Demersurile subsemnatei au șocat negociatorii, având în vedere că erau obișnuiți cu îngenuncheații de la Cotroceni și Victoria, și când se pregăteau ei să traseze liniile și prin România, că e prea mare, s-au trezit că e cineva care își dorește o Românie și mai mare, una Dodoloață. Din ce în ce mai mulți specialiști încep să propună României să nu stea deoparte, să folosească demersurile mele și să își trimită negociatori buni și patrioți, pentru că altfel vom rămâne și fără ce mai avem. Mai există încă o mișcare a unor așa-ziși inactivi, dar care s-au reactivat, ca

la un semn pentru salvarea a ceea ce a mai rămas normal. Din ce în ce mai multe articole în mari jurnale de analiză politică îmi dau dreptate. Rumoare totală!”, mai arată senatoarea.

Peste hotare, mai arată Diana Iovanovici-Șoșoacă, totul se pune pe hârtie și se refac granițele. ”Cândva românii vor înțelege că aceste două proiecte de legi au oprit trasarea granițelor în interiorul României și un act samavolnic ce se desfășura împotriva României și poporului român, la care luau parte și câțiva din vecinii și partenerii noștri. Cândva, când se vor desecretiza acte importante mai ales la nivel internațional, și se va înțelege cât de importante și unice sunt aceste două inițiative. Nu mai vorbim de importanța relevării minciunii celor care urlă Unire, dar de fapt ar face orice să o oprească. Iar în perspectiva alegerilor, aceste adevăruri sunt vitale, pentru a nu mai greși a nu știu câta oară la vot”.

Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă acuză și Senatul că a oprit ședințele de declarații politice ”ca să nu mai pot să vorbesc și să rămână stenograme, dar oamenii aud prin alte modalități, iar astfel de interdicții staliniste denotă de fapt, în ce epocă de abuzuri și dictatură trăim și cât de mult contează cuvântul ce aduce adevărul, mai ales în Parlamentul României”.

De asemenea, observă ea, ”un Senator al României este amenințat cu moartea de marele stat ucrainean, condus de un dansator de striptease, o soroșistă se plimbă cerșind peste tot pentru îndatorarea poporului moldovean pe care să o dea ulterior ca piesă de schimb, se fac trilaterale aici, sub ochii noștri, politicienii noștri dau tot ce mai avem pe gratis marilor puteri europene, în timp ce o mână de oameni încearcă să salveze nu numai ce mai are România, dar și ceea ce a avut România cândva, pentru că adevărații naționaliști nu își lasă frații în urmă, mai ales când se înalță din ce în ce mai sus semnalul S.O.S ROMÂNIA!”.

Biroul de Presă

Partidul S.O.S. România

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Vorbim astăzi de mârșava politică “alba-neagra” aplicată de companiile de energie în complicitate cu STATUL ROMÂN de zeci de ani…

joi apr. 6 , 2023
O ordonanță de urgență a Guvernului, emisă în ultima zi a anului 2021 a modificat regimul racordărilor la rețelele de gaz și energie electrică. Actul legat de branșarea la utilități a trecut aproape neobservat, scrie Alba 24.  Potrivit acesteia, consumatorii casnici vor beneficia de racordare gratuită dacă costurile se încadrează într-o valoare medie […]

Poate vă place și:

libris.ro