RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Diana Iovanovici Șoșoacă: “S-a văzut cine este împotriva românilor: Legea împotriva antiromânismului a fost respinsă de Senat”

“S-a văzut cine este împotriva românilor:Legea împotriva antiromânismului a fost respinsă de Senat”

În vara aceasta, pe site-ul Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, apărea sub semnătura lui Miron Manega un articol intitulat “„Legea Șoșoacă” versus „Legea Vexler”“, un articol publicat de asemenea și în Certitudinea nr. 93, în care autorul dezvăluia faptul că proiectul de lege inițiat de senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă este unul “în oglindă”, scoțând “în evidență, ca hârtia de turnesol, exclusivismul bolșevic al „Legii Vexler””.

Cele două proiecte legislative diferă doar prin înlocuirea termenului de “antisemitism” cu cel de “antiromânism”. Așadar, în mod normal, politicienii n-ar avea niciun pretext să refuze același drept românilor pe care îl au evreii și țiganii în România, evreii cu legea antisemitismului, iar țiganii legea legea împotriva antițigănismului. Și totuși au făcut-o! Românii nu se pot bucura de aceeași protecție de care beneficiază minoritățile din această țară, discriminarea pozitivă evidentă continuând la adresa minorităților din România, în timp ce antiromânismul sporește vertiginios, sub blânda oblăduire, protecție și uneori, din păcate, chiar și cu încurajarea venită din partea unor instituții și așa zise autorități ale statului român.

Diana Iovanovici Șoșoacă: "S-a văzut cine este împotriva românilor: Legea împotriva antiromânismului a fost respinsă de Senat"
Diana Iovanovici Șoșoacă: “S-a văzut cine este împotriva românilor: Legea împotriva antiromânismului a fost respinsă de Senat”

Luni, 8 noiembrie 2021, de ziua Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril, majoritatea parlamentarilor români și-au dat în petec cu o nouă trădare la adresa poporului român, trădare sesizată și taxată de către senatoarea neafiliată Diana Iovanovici-Șoșoacă:

“Astăzi s-a văzut cine este împotriva românilor:Legea împotriva antiromânismului a fost respinsă de Senat.Subsemnata și AUR au susținut legea, votând împotriva Raportului de Respingere.PSD, PNL, USR-PLUS ȘI UDMR AU VOTAT ÎMPOTRIVA LEGII, VOTÂND PT RAPORTUL DE RESPINGERE!”, a scris senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă pe pagina sa oficială de facebook

apiland.ro

Diana Iovanovici-Șoșoacă

După cum spune chiar senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, s-au văzut destul de clar trădătorii poporului român, trădătorii României. S-a văzut cine este împotriva românilor: PNL, PSD, UDMR și USR-PLUS!Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]