RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

De ce, Ciucā? De ce,Moș Teacā? Ciucā îl suna pe Ministrul de Externe al Italiei sā-și cearā scuze pentru incidentul cu senatorul Diana Șoșoacā!

Codrin Ștefănescu: “De ce,Moș Teacā? Cine te-a abilitat sā-ți ceri tu iertare in numele meu și al poporului romãn?”

După vestea că șeful “Guvernului Meu”, Ciucă al nostru’ care de fapt nu-i al Ciucă al nostru’, l-a sunat pe Ministrul de Externe al Italiei sā-și cearā scuze pentru incidentul cu senatorul Diana Șoșoacă, Codrin Ștefănescu a criticat în termeni foarte duri intervenția lui Ciucă, condamnând reacția slugarnică, nedemnă pentru un înalt demnitar al statului român.

Într-o postare de pe contul său de socializare, Codrin Ștefănescu îl desființează pe Nicolae Ionel Ciucă, afirmând că este un “sclav al intereselor strāine” și parte la toată această mascaradă, acuzații de altfel foarte grave la adresa liderului guvernului:

“Deci, Ciucā îl suna pe Ministrul de Externe al Italiei sā-și cearā scuze pentru incidentul cu senatorul Diana Șoșoacā! De ce, Ciucā? De ce,Moș Teacā? Cine te-a abilitat sā-ți ceri tu iertare in numele meu și al poporului romãn? Pentru cā o jurnalistā istericā de la un post italian a încercat sā facā reguli in România? Pentru cā Soros? Pentru cā globalistii rezist incearcā sā ne manipuleze, controleze și sā ne impunā punctul lor de vedere? Ești parte la toatā aceastā mascaradā, Ciucā? Ești sclav al intereselor strāine, asumat? Noi, #AliantaPentruPatrie, susținem demersul fācut de Diana Șoșoacā in Parlament, cu privire la ancheta achizițiilor de miliarde din pandemie! Și tot va trebui sā răspundeți românilor in viitorul apropiat! Pentru cā ati furat miliarde, pentru cā ati mințit și ati umilit o țarā intreagā!”, a scris pe facebook Codrin ȘtefănescuContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]