libris.ro

De ce, Ciucā? De ce,Moș Teacā? Ciucā îl suna pe Ministrul de Externe al Italiei sā-și cearā scuze pentru incidentul cu senatorul Diana Șoșoacā!

Codrin Ștefănescu: „De ce,Moș Teacā? Cine te-a abilitat sā-ți ceri tu iertare in numele meu și al poporului romãn?”

După vestea că șeful „Guvernului Meu”, Ciucă al nostru’ care de fapt nu-i al Ciucă al nostru’, l-a sunat pe Ministrul de Externe al Italiei sā-și cearā scuze pentru incidentul cu senatorul Diana Șoșoacă, Codrin Ștefănescu a criticat în termeni foarte duri intervenția lui Ciucă, condamnând reacția slugarnică, nedemnă pentru un înalt demnitar al statului român.

Într-o postare de pe contul său de socializare, Codrin Ștefănescu îl desființează pe Nicolae Ionel Ciucă, afirmând că este un „sclav al intereselor strāine” și parte la toată această mascaradă, acuzații de altfel foarte grave la adresa liderului guvernului:

„Deci, Ciucā îl suna pe Ministrul de Externe al Italiei sā-și cearā scuze pentru incidentul cu senatorul Diana Șoșoacā! De ce, Ciucā? De ce,Moș Teacā? Cine te-a abilitat sā-ți ceri tu iertare in numele meu și al poporului romãn? Pentru cā o jurnalistā istericā de la un post italian a încercat sā facā reguli in România? Pentru cā Soros? Pentru cā globalistii rezist incearcā sā ne manipuleze, controleze și sā ne impunā punctul lor de vedere? Ești parte la toatā aceastā mascaradā, Ciucā? Ești sclav al intereselor strāine, asumat? Noi, #AliantaPentruPatrie, susținem demersul fācut de Diana Șoșoacā in Parlament, cu privire la ancheta achizițiilor de miliarde din pandemie! Și tot va trebui sā răspundeți românilor in viitorul apropiat! Pentru cā ati furat miliarde, pentru cā ati mințit și ati umilit o țarā intreagā!”, a scris pe facebook Codrin Ștefănescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info