RSS
TwitterFacebookPinterest

Diana Iovanovici-Șoșoacă apărată de membrii altor partide: “Teama adversarilor săi politici că-și vor pierde fotoliile din care în calitatea lor de așa-ziși ”reprezentanți” ai țării”

Mizeriile și minciunile serviciilor trădătoare, precum și ale mașinii de propagandă a sistemului la adresa senatorului Diana Iovanovici-Șoșoacă, Președintele Partidului S.O.S. România cad una câte una, fiind catalogate ca fiind acte reprobabile inițiate tocmai de adversarii politici ai Dianei Iovanovici-Șoșoacă și ai Partidului S.O.S. România, chiar și până de către membrii unor alte partide.

Constantând dezinformarea execrabilă cu privire la adresa Dianei Iovanovici-Șoșoacă, Dan Iliescu, membru al partidului Democrație Directă România, reacționează dur la adresa celor care au propagat cu o nerușinare crasă ideea că Diana Șoșoacă este femeia care apărea într-o imagine, fiind incriminată că ar fi participat la vânzarea ”PETROM”. Redăm integral comentariul său:

apiland.ro

“Nu sunt membru al Partidului S.O.S. condus de dna senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, dar în calitatea mea de membru al partidului Democrație Directă România și de militant pentru implementarea adevăratei democrații cunoscută pe planeta Terra sub denumirea de DEMOCRAȚIE DIRECTĂ (D.D) sunt un atent observator al acțiunilor și demersurilor politice ale acesteia.

Prin urmare, intrigat fiind de dezinformarea mizerabilă a adversarilor săi politici, constat că fotografia lansată în spațiul public în care Diana Iovanovici-Șoșoacă este incriminată că ar fi participat la vânzarea ”PETROM”, nu reprezintă absolut nimic altceva decât teama adversarilor săi politici că-și vor pierde fotoliile din care în calitatea lor de așa-ziși ”reprezentanți” ai țării și ai poporului român au vândut țara și neamul românesc prin intermediul ”legilor”(PORUNCILOR) transformându-ne într-o colonie de sclavi la cheremul păpușarilor lumii.

De aceea, îi invit pe toți cei care vor să se convigă, să vizioneze acest filmuleț :

https://www.facebook.com/LuisLaza…/videos/947453866386826/“, a sris într-o postare pe Facebook domnul Dan Iliescu

Foto: captură Facebook

O publicație din Galați, stiridinromania.ro, a demonstrat pas cu pas, făcând analogie între fotografiile Dianei Iovanovici-Șoșoacă din aceeași perioadă și cele ale lui Raluca Ţintoiu, fosta şefă a NN Pensii, persoana care de fapt apare în acea imagine fiind prezentă la semnarea “privatizării” PETROM:

“În timpul participării sale la emisiunea găzduită de Luis Lazarus, invitată a fost senatoarea Diana Iovanovici-Sosoacă, președintele partidului S.O.S. ROMÂNIA. Aceasta a respins acuzațiile publicațiilor online care încercau să o implice în privatizarea Petrom în timpul guvernării lui Năstase. În timpul emisiunii, a prezentat mai multe fotografii cu ea și fiul său din aceeași perioadă pentru a demonstra că persoana implicată în acuzații nu este ea.

In cadrul emisiunii, senatoarea Diana Sosoaca a mai dezvaluit si ca persoana in cauza ar fi Raluca Ţintoiu, fosta şefă a NN Pensii – VIDEO poate fi urmarit mai jos. Am realizat si in acest sens o poza cu asemanari:”, scrie stiridinromania.ro

Sursa imagini: stiridinromania.ro

Culmea este că sumedenia de “organe”, ONG-uri, asociații, fundații, Fact Checkeri, Veridica și alți dezinformatori care se erijează în adevărate Ministere ale Adevărului n-au catalogat niciodată aceste mizerii ca fiind FAKE NEWS! NU! Ei numai ADEVĂRUL îl acuză ca fiind fake news și teorii ale conspirațiilor! De ce nu s-a spart în flatulețe VERIDICA și fact chekerii vieții să intervină și să stopeze acest fals mizerabil? Vă spunem noi: pentru că nu i-a plătit nimeni și nu le-a comandat nimeni s-o facă! Constituția României interzice CENZURA de orice fel, însă paradoxal în România de azi trăim vremuri mai bolșevice și o cenzură mai parșivă chiar decât în anii cei mai negri ai comunismului!Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]