Diana Iovanovici-Șoșoacă a reușit deschiderea unui dosar penal legat de moartea lui Rudel Obreja

După ce senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă s-a autosesizat în cazul morții lui Rudel Ionel Obreja (n.r. românul care a fost lăsat să moară în temniță fără tratament), mai mult, semnalând public încălcarea gravă a drepturilor omului la sănătate și tratament, practic la viață, acum aflăm că se deschide dosar penal legat de moartea lui Rudel Obreja.

Iată înștiințarea din partea Dianei Iovanovici-Șoșoacă trimisă cu ceva timp în urmă Senatului României:

“Subsemnata Diana Iovanovici-Șoșoacă,  Senator Circumscripția 24 Iași,  prin prezenta va învederez că m-am autosesizat în cazul marelui pugilist român Rudel Ionel Obreja, omorât în  penitenciar de un sistem incompetent, insensibil, împiedicat de a avea acces la tratament adecvat și eliberare condiționată pentru salvarea vieții, ajungând în stadiu ultim de cancer,  netratat în sistemul penitenciar,  unde i s-a administrat tratament inadecvat, iar sistemul judiciar a încălcat grav drepturile omului la sănătate și tratament,  practic la viață!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Cu stimă, Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă”

Marți, 9 mai 2023, senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă a primit următoarea adresă din partea Inspectoratului de Poliție al județului Ilfov:

“Ca urmare a petiției dumneavoastră înregistrată la nivelului Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, cu nr. 6025127/04.05.2023, prin care sesizați autoritățile cu privire la decesul numitului Rudel Obreja, vă informăm cu privire la faptul că petiția a fost înaintată către Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu în vederea analizării elementelor de natură penală care au influențat decesul numitului Rudel Ionel Obreja și a justei soluționări.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

La 10 Mai 1902 într-o consfătuire organizată în casa lui Sebastian Stanca din Budapesta,se constituie comitetul de redacție al Revistei "Luceafărul"

mie mai 10 , 2023
“Pornit din entuziasmul câtorva studenți universitari, apare la Budapesta, în inima țării ungurești și trecând în curând la Sibiu, devine centrul activității literare de dincoace, reușind să adune în jurul său întreaga pleiadă a tinerilor scriitori de dincolo, grupați în jurul “Sămănătorului””, se scria în numărul 13 al Revistei Luceafărul, […]
La 10 Mai 1902 într-o consfătuire organizată în casa lui Sebastian Stanca din Budapesta,se constituie comitetul de redacție al Revistei "Luceafărul"

Poate vă place și:

libris.ro