Categories: Antiromanism

Parlamentul României a dat dovadă că nu mai dă doi bani pe cei care și-au jertfit viața pentru Independența României!

Marți, 9 Mai 2023, de Ziua Independenței României, în Parlamentul României s-a refuzat Imnul României. O mai mare dovadă de trădare și de nemernicie nu cred că s-a mai văzut în toată istoria Parlamentului României!

Tocmai de Ziua Independenței României, în Parlamentul României s-a refuzat intonarea imnului României, ba chiar s-a ajuns să se negocieze intonarea imnului național doar dacă este „la pachet” cu imnul Europei!

Ce or fi simțit toți cei care au îmbrăcat haina militară și s-au jertfit pentru această țară când au văzut că în Parlamentul României se difuzează cu prioritate imnul Europei înaintea Imnului Național? A fost o sfidare clară la adresa veteranilor de război, a prizonierilor de război, a eroilor de război, a tuturor celor care prin îmbrăcarea uniformei militare au luptat pentru suveranitatea și independența României.

O asemenea dovadă de slugărnicie și de trădare îndreptată împotriva poporului român rar s-a mai putut vedea în Palatul Parlamentului. Clasa politică toată, dar absolut TOATĂ, a dat dovadă de cea mai abjectă manifestare și atitudine la adresa Imnului României! Rușine să le fie acestor demagogi, acestor trădători care parazitează poporul român!

Doar datorită presiunii exercitate de câțiva parlamentari români foarte vocali, în frunte cu senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă, s-au lăsat „înduplecați” conducătorii ședinței să difuzeze și imnul național, dar doar după ce a fost difuzat imnul Europei.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

10 ore ago

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

5 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

6 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

o săptămână ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

o săptămână ago