RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Parlamentul României a dat dovadă că nu mai dă doi bani pe cei care și-au jertfit viața pentru Independența României!

Marți, 9 Mai 2023, de Ziua Independenței României, în Parlamentul României s-a refuzat Imnul României. O mai mare dovadă de trădare și de nemernicie nu cred că s-a mai văzut în toată istoria Parlamentului României!

apiland.ro

Tocmai de Ziua Independenței României, în Parlamentul României s-a refuzat intonarea imnului României, ba chiar s-a ajuns să se negocieze intonarea imnului național doar dacă este “la pachet” cu imnul Europei!

Ce or fi simțit toți cei care au îmbrăcat haina militară și s-au jertfit pentru această țară când au văzut că în Parlamentul României se difuzează cu prioritate imnul Europei înaintea Imnului Național? A fost o sfidare clară la adresa veteranilor de război, a prizonierilor de război, a eroilor de război, a tuturor celor care prin îmbrăcarea uniformei militare au luptat pentru suveranitatea și independența României.

O asemenea dovadă de slugărnicie și de trădare îndreptată împotriva poporului român rar s-a mai putut vedea în Palatul Parlamentului. Clasa politică toată, dar absolut TOATĂ, a dat dovadă de cea mai abjectă manifestare și atitudine la adresa Imnului României! Rușine să le fie acestor demagogi, acestor trădători care parazitează poporul român!

Doar datorită presiunii exercitate de câțiva parlamentari români foarte vocali, în frunte cu senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă, s-au lăsat “înduplecați” conducătorii ședinței să difuzeze și imnul național, dar doar după ce a fost difuzat imnul Europei.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]