RSS
TwitterFacebookPinterest

Diana Iovanovici-Șoșoacă despre lipsa de locuri de petrecere a timpului liber pentru copii, adolescenți și tineri în Iași

Senatorul de Iași, Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele Partidului S.O.S. România, acuză lipsa la Iași a locurilor de petrecere a timpului liber pentru copii, adolescenți și tineri.

“Dacă o să aveți curiozitatea să vă plimbați prin Mun. Iași, cu copiii de mână, dar și în celelalte localități din județ, veți vedea că nu veți avea unde să vă duceți, în afară de câteva muzee lipsite de orice interactivitate și neadaptate, în cea mai mare parte, la realitățile și așteptările copiilor și tinerilor.

Având în vedere că ar trebui să existe o strategie de dezvoltare a județului și, în special, a Mun. Iași, că ar trebui să vă preocupe situația copiilor și a tinerilor și dezvoltarea acestora, față de construirea haotică și cu dedicație pentru care s-au întocmit nenumărate dosare penale, vă solicit să îmi comunicați:

1. Care sunt activitățile recreative pe care copiii, adolescenții și tineri le au la dispoziție, atât în Mun. Iași, cât și la nivelul întregului județ?

2. Care sunt centrele de dezvoltare și joacă pentru aceștia?

apiland.ro

3. Câte parcuri tematice există în Mun Iași și la nivel de județ?

4. Care este strategia de dezvoltare a locurilor reacreative, a muzeelor și parcurilor cu tematică adaptată fiecărei grupe de vârstă?

5. Câte Aqua Parcuri există la nivelul județului Iași, și mai ales al Mun. Iași

6. Câte parcuri tematice pentru fiecare grupă de vârstă există în Mun. Iași, dar și la nivel de județ?

7. Care este planul de dezvoltare a acestui segment și în câți ani preconizați că îl veți implementa?

8. Vă solicit să îmi remiteți planul de la punctul 7.

9. Care este strategia dvs de dezvoltare a locurilor de muncă la nivel de municipiu Iași, dar și în județ, astfel încât tinerii să nu mai fie nevoiți să plece în afara granițelor țării?Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]