RSS

Ăștia pur și simplu nu se opresc…

Încă trei dosare și …

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

Afacerile imobiliare ale băiatul…

Afacerile imobiliare…

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă…

Diana Iovanovici-Șoș…

Victimele torționarilor care au …

Oscrisoare în exclus…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ: “Opriți experimentul vaccinării anti-COVID pe copiii românilor!”

Print Friendly, PDF & Email

Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ: “Opriți experimentul vaccinării anti-COVID pe copiii românilor!”

Diana Iovanovici-Șoșoacă, declaraţie politică intitulată „Opriţi experimentul vaccinării anti-COVID pe copiii românilor!”.

La ora actuală suntem singura țară din Uniunea Europeană care a acceptat să-şi vaccineze anti-COVID copiii și adolescenții, cu vaccinuri care se află în stadiu experimental până în decembrie 2023.

Deşi copiii și adolescenţii au fost cel mai puţin afectaţi de acest virus raportat la starea de sănătate, întrucât guvernarea actuală de peste un an și patru luni și-a bătut joc de învățământ, sport şi orice domeniu în care activează copiii, afectându-i social pe termen lung, acum sunt aruncați de această guvernare inconștientă în vâltoarea vaccinării, încălcându-se toate normele legale cu privire la apărarea drepturilor copiilor, desconsiderându-se toate avertizările medicilor la nivel internaţional si național, medici cu conştiinţă şi dragoste de copii, care menționează pericolul vaccinării copiilor în aşa-zisa pandemie de COVID-19.

Mai mult, este pentru prima dată în istorie când politicienii „luptă” pentru copiii românilor şi „le pasă” atât de mult de viaţa lor, încât sunt în stare să le acorde tablete şi computere dacă se vaccinează anti-COVID, ceea ce nu au fost în stare să le ofere în toată starea pandemică când cursurile s-au ținut online. Ba, mai mult, sunt organizate tombole cu premii de tipul bicicletelor, trotinetelor, doar-doar copiii se vor duce ca mieii la tăiere în vaccinarea anti-COVID. De curând s-a mai deschis un centru de vaccinare, în Piaţa Obor, unde se dau mici și bere cadou dacă te vaccinezi, pe principiul: așa v-am fraierit să ne votaţi, aşa vă fraierim să vă vaccinaţi.

Există însă o limită: copiii! Copiii noștri nu sunt cobaii voştri! Nu aveţi dreptul să puneţi viata copiilor în joc, indiferent câţi bani oferă Big Pharma ca să ne distrugem viitorul naţiunii. Care este preţul trădării, domnilor politicieni? Cât costă viața unui copil vaccinat, de sunteți în stare să puneţi la bătaie atâtea cadouri pentru copii cât nu aţi fost în stare să le oferiţi ca să aibă parte de un învățământ de calitate în starea pandemică? De unde aveţi atâția bani şi care este scopul vostru, că virusul poznaș cu o rată de însănătoșire de 99,77% nu poate fi!

Atât de abject vă este scopul, încât aţi fost în stare să încălcaţi toate normele legale cu privire la publicitate şi apărarea copiilor, încât rulaţi nonstop reclame cu copii care vorbesc despre vaccinare și segregare între vaccinaţi și nevaccinați, deşi este interzisă cu desăvârşire folosirea copiilor în acest scop, aceștia neavând discernământ, și nu menţionaţi care sunt efectele adverse, inclusiv posibilitatea decesului după vaccinul anti-COVID, care folosește tehnologii noi, necunoscute până acum, de tip ARN mesager, care modifică genomul uman.

În secolul XXI, după o luptă asiduă de eradicare a efectelor nazismului, avem din nou parte de cea mai mare campanie pentru experimente medicale de tip Mengele, într-o formă nouă, încălcându-se dispozițiile Codului de la Nurnberg și readucând în prim-plan folosirea copiilor pe post de cobai. Există o limită peste care nu aveți dreptul să treceţi: copiii!

Luaţi ghearele de pe copiii noștri! Opriţi vaccinarea anti-COVID a copiilor!

Senator neafiliat Diana lovanovici-Şoșoacă.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info