RSS
TwitterFacebookPinterest

Diana Iovanovici-Șoșoacă, despre cazul lui Daniel Horodniceanu: “Ar trebui să iasă public să-și ceară iertare și să-și dea demisia”

Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele Partidului S.O.S. România, a discutat la BZI despe cazul procurorului Daniel Horodniceanu. Senatorul spune că “ar trebui să iasă public să-și ceară iertare și să-și dea demisia”.

apiland.ro

„M-am uitat pe declaraţie, m-am uitat pe filmare. Nu-mi plac poliţiştii, ştiţi foarte bine, mai ales după înscenarea făcută bărbatului meu. Însă, mi-a plăcut foarte mult când i-a replicat-o cu „datorită” nu „din cauza”. Când l-am auzit, am zis hopa un poliţişti alfabetizat. Nu-mi plac nici procurorii. Nu am găsit un caz de procuror care să fie corect, cu tot respectul, în toată cariera mea. Îmi pare rău pentru ei, nu am reuşit poate să-i caut. Sunt foarte rari.

Domnul Horodniceanu, cu tot respectul pentru funcţia pe care o deţine, nu ştiu cum a reuşit să o aibă, ar trebui să ştie cum trebuie să se comporte. El era în timpul liber, atunci de ce şi-a expus funcţia? Închipuiţi-vă o chestie din asta filmată cu Șoșoacă în locul lui. Mă încătuşau pe mine. A început să-şi expună CV-ul şi munca lui, nu vă supăraţi, ce să zică oamenii? Oamenii să se uite la ei în oglindă pentru că multe lucruri care se întâmplă acum se datorează lipsei reacţiei poporului român. Cazul lui Horodniceanu se încadrează în statutul de mare mahăr. La ce este în Iaşi şi cu câte grupări mafiote şi interlope sunt acolo, a reacţionat exact ca un interlop. Eu nici nu am ştiut că domnul este cu anti-mafia.

Dacă el e cu anti-mafia, aş vrea să-l întreb, de ce avem mafie în România, de ce avem trafic de persoane? De ce ni se fură copiii pentru trafic de organe şi prostituţie? De ce este mafie imobiliară? De ce la Iaşi există politicieni care fură, fac falsuri, da oamenii afară din casă. E o grupare mafiotă implicată în DGASPC-uri şi se vând copiii. Am aflat lucrurile acestea dl. Horodniceanu”, a precizat Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. RomâniaContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]