Cântare bizantină de excepție! TROPARUL GREVEI PROFESORILOR NEMULȚUMIȚI

TROPARUL GREVEI PROFESORILOR NEMULȚUMIȚI este o cântare bizantină de excepție distribută de colegi. Nu cunoștem autorul, dar pentru că în echipa noastră sunt mulți profesori, ne-am permis să preluăm și mediatizăm volunar această cântare alcătuită ca o reacție firească la ironiile celor ce sunt certați cu educația. Sincere aprecieri autorului!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 12 books

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Next Post

Diana Șoșoacă a trezit din nou autoritățile din somn: a provocat reacția Bucureștiului la norul radioactiv din Ucraina

vin mai 19 , 2023
După tăcerea asurzitoare a presei și a autorităților privitoare la norul radioactiv din Ucraina provocat de explozia unui depozit de arme cu uraniu sărăcit din Ucraina lovit de armata rusă pe 13 mai dimineața, ca urmare a unui live făcut joi seara de senatorul Diana Șoșoacă joi seara și care […]

Poate vă place și:

libris.ro