Sondajele reale: Partidul S.O.S. România are 18 la sută!

O dezbatere tot mai aprinsă are loc în mass media cu privire la faptul că partidele mainstream care au condus România timp de 33 de ani se prăbușesc în sondaje, nemaiavând nici o șansă să alcătuiască o viitoare majoritate după alegeri. Astfel, PSD a ajuns la 26 la sută, PNL se zbate la limita pragului electoral, ca și USR de altfel, iar sistemul se teme să nu piardă puterea.

Motiv pentru care influencerii sistemului vorbesc non stop de pericolul AUR ca să arunce o perdea de fum și să acopere faptul că adevărata amenințare o reprezintă partidul S.O.S. România, condus de senatorul Diana Șoșoacă, formațiune care a ajuns la 18 la sută după numai un an de existență! Voturile pentru S.O.S. România vin de la electoratul care nu s-a prezentat la vot în ultimele alegeri (când a fost absenteism de aproape 70 la sută), plus cei dezamăgiți de felul în care partidele și-au bătut joc de votul lor de la ultimul scrutin parlamentar.

AUR nu reprezintă un pericol pentru sistem pentru că a fost creația sa și a fost oricum împănat cu toți emisarii PSD și PNL care preiau, pe rând, filialele AUR pentru ca acest partid să fie doar un PSD-PNL vopsit.

S.O.S. România însă cucerește bazinul electoral suveranist care are un potențial uriaș după ce românii au fost înșelați dincolo de orice limite de PSD și PNL și după ce AUR a început să își dea arama pe față, fiind o creație pesedistă și secondând prost mascat orice inițiativă a puterii, cum este de exemplu cea prin care se instituie regionalizarea României, în fapt proiectul UDMR, precum și cea prin care armata să devină obligatorie, pregătind intrarea României în război, așa cum a cerut premierul Ciucă rămas fără soldați pe frontul din Ucraina, propuneri pe care AUR le-a lansat în programul său de guvernare! Iar exemplele de acest fel sunt nenumărate.

Așa încât opțiunile electoratului suveranist se îndreaptă din ce în ce mai mult spre S.O.S. România în ciuda cenzurii și a blocajului total mediatic instituit împotriva partidului și a senatorului Diana Șoșoacă.

Din acest motiv nici nu mai apar sondaje pe piață, pentru că este prea greu să fie măsluite atât de tare încât să ascundă această răsturnare de situație. Iar S.O.S. România nu poate fi controlat, a descoperit sistemul după ce AUR a fost preluat cu totul și manevrat în așa fel încât să nu deranjeze puterea.

De ce să cenzurezi un partid care nu ar conta sau un prezidențiabil precum Diana Șoșoacă dacă nu ar avea procente care să deranjeze pe cineva? Senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă și partidul S.O.S. România sunt cenzurate tocmai pentru că procentele lor sunt deranjante și pot schimba procesul electoral din 2024. Este de observat că nici un alt partid, parlamentar sau nu, vechi sau nou, nu are parte de cenzură, pe când Diana Șoșoacă și partidul său aproape că sunt interzise în România.

Pe cine deranjează Diana Șoșoacă și partidul S.O.S. România? Evident, sistemul!

Editor

Editor

Lasă un răspuns