Sondajele reale: Partidul S.O.S. România are 18 la sută!

O dezbatere tot mai aprinsă are loc în mass media cu privire la faptul că partidele mainstream care au condus România timp de 33 de ani se prăbușesc în sondaje, nemaiavând nici o șansă să alcătuiască o viitoare majoritate după alegeri. Astfel, PSD a ajuns la 26 la sută, PNL se zbate la limita pragului electoral, ca și USR de altfel, iar sistemul se teme să nu piardă puterea.

Motiv pentru care influencerii sistemului vorbesc non stop de pericolul AUR ca să arunce o perdea de fum și să acopere faptul că adevărata amenințare o reprezintă partidul S.O.S. România, condus de senatorul Diana Șoșoacă, formațiune care a ajuns la 18 la sută după numai un an de existență! Voturile pentru S.O.S. România vin de la electoratul care nu s-a prezentat la vot în ultimele alegeri (când a fost absenteism de aproape 70 la sută), plus cei dezamăgiți de felul în care partidele și-au bătut joc de votul lor de la ultimul scrutin parlamentar.

AUR nu reprezintă un pericol pentru sistem pentru că a fost creația sa și a fost oricum împănat cu toți emisarii PSD și PNL care preiau, pe rând, filialele AUR pentru ca acest partid să fie doar un PSD-PNL vopsit.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

S.O.S. România însă cucerește bazinul electoral suveranist care are un potențial uriaș după ce românii au fost înșelați dincolo de orice limite de PSD și PNL și după ce AUR a început să își dea arama pe față, fiind o creație pesedistă și secondând prost mascat orice inițiativă a puterii, cum este de exemplu cea prin care se instituie regionalizarea României, în fapt proiectul UDMR, precum și cea prin care armata să devină obligatorie, pregătind intrarea României în război, așa cum a cerut premierul Ciucă rămas fără soldați pe frontul din Ucraina, propuneri pe care AUR le-a lansat în programul său de guvernare! Iar exemplele de acest fel sunt nenumărate.

Așa încât opțiunile electoratului suveranist se îndreaptă din ce în ce mai mult spre S.O.S. România în ciuda cenzurii și a blocajului total mediatic instituit împotriva partidului și a senatorului Diana Șoșoacă.

Din acest motiv nici nu mai apar sondaje pe piață, pentru că este prea greu să fie măsluite atât de tare încât să ascundă această răsturnare de situație. Iar S.O.S. România nu poate fi controlat, a descoperit sistemul după ce AUR a fost preluat cu totul și manevrat în așa fel încât să nu deranjeze puterea.

De ce să cenzurezi un partid care nu ar conta sau un prezidențiabil precum Diana Șoșoacă dacă nu ar avea procente care să deranjeze pe cineva? Senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă și partidul S.O.S. România sunt cenzurate tocmai pentru că procentele lor sunt deranjante și pot schimba procesul electoral din 2024. Este de observat că nici un alt partid, parlamentar sau nu, vechi sau nou, nu are parte de cenzură, pe când Diana Șoșoacă și partidul său aproape că sunt interzise în România.

Pe cine deranjează Diana Șoșoacă și partidul S.O.S. România? Evident, sistemul!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Lasă un răspuns

Next Post

Propagandiștii anti-grevă sunt guvernanții certați cu educația! Părinții trebuie să susțină doleanțele profesorilor!

sâm mai 27 , 2023
Se face în mass-media din ce în ce mai mult propagandă cu aceleași tehnici de manipulare vetuste. Propagandiștii anti-grevă sunt guvernanții certați cu învățământul de mici copii. Educația este ceea ce este datorită politizării. Nu profesorii sunt vinovați pentru o legislație neo-marxistă dirijată. Ei sunt victime colaterale ale sistemului. Dacă […]

Poate vă place și:

libris.ro