RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Angajam aruncatori de blesteme pentru toti tradatorii Romaniei!

Print Friendly, PDF & Email

Noi romanii suntem supusi de ceva timp asupra unui asalt din partea celor care slujesc ocultei mondiale si intereselor malefice ale acesteia. Fiindca ei nu folosesc arme conventionale ne obliga si pe noi sa folosim orice mijloace putem pentru a apara Romania de atacurile din ce in ce mai numeroase ale slugilor satanistilor mondiali.

Astfel ca dam sfoara in tara ca angajam aruncatori de blesteme calificati , cu minim cinci ani de experienta si care pot dovedi ca efectele muncii lor se manifesta rapid si isi ating scopurile promise. Dorim ca acesti aruncatori de blesteme sa-i opreasca pe blestematii de satanisti care sprijina exploatarea gazelor de sist, exploatarea aurului cu cianuri , taierea necontrolata a padurilor, otravirea alimentelor cu E-uri si cu chimicale , otravirea cu apa fluorizata , otravirea cu sare iodata si pe cei care sunt corupti si fura cu nesimtire de la bugetul statului.

De asemenea dorim blestemarea tuturor politicienilor corupti si tradatori , vinovati de situatia dezastruoasa in care au adus Romania.Blestem pentru toti tradatorii României!!!!!! Amin!!! 

Deja am observat ca sunt aruncatori de blesteme “freelancer” care i-au luat la ochi pe unii dintre politicienii Romaniei. Unul dintre acestia este Lorin Fortuna care il blesteama pe Train Basescu in direct si va invata cum sa blestemati ezoteric .


Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline