libris.ro

După Fritz, Clotilde Armand și Allen Coliban, AUR o propune la europarlamentare pe Akkaya Felicia?

După Fritz, Clotilde Armand și Allen Coliban, AUR o propune la europarlamentare pe Akkaya Felicia?

Marele partid „naționalist” AUR, își deschide lista de candidați la alegerile europarlamentare din 2024 cu un nume turcesc: Akkaya!? După ce Germania, Austria și Franța și-au pus tot felul de marionete la cârma statului român, prin tot felul de funcții cheie în administrația statului român, de ce n-ar face și Turcia la fel? Mai ales când se vede din satelit că într-o țară ca România este loc să-și bage oricine marionete politice care să apere interesele geopolitice, geostrategice și geoeconomice ale altor țări?

Recep Tayyip Erdoğan promovează o politică expansionistă agresivă, care reamintește de Imperiul Otoman. Nu e normal ca și Turcia să aibă o coloană a V-a în România prin care să-și impună interesele ei? Prost să fii să nu profiți de o țară în care e posibil ca orice stat puternic să-și impună la cârma statului agenți de influență, marionete care să acționeze în interesul statelor respective?

Felicia Akkaya (coordonator AUR Brașov), profesor, psihoterapeut și antreprenor, fondatoarea Junior School, se află pe lista cu candidații nominalizați la alegerile europarlamentare. Ea este cunoscută ca fiind un „sfătuitor al vedetelor” din România. Promovată intens de canalul de televiziune Kanal D (n.r. deținut de turci), Felicia Akkaya este un personaj monden, prezent foarte des în publicațiile de cancan, acolo unde este citată mereu cu opinii la adresa vedetelor de pe plaiurile mioritice.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


,,Aseară, în cadrul unui eveniment organizat la Arenele Romane din Bucureşti, înconjurată de mii de oameni, am avut onoarea să fiu nominalizată în lista de candidaţi a Alianței pentru Unirea Românilor, pentru Parlamentul European. Lista este compusă din oameni de valoare, patrioți și profesioniști! A fost un eveniment grandios! E un drum lung, dar mă voi strădui să îl parcurg cu grație, pregătindu-mă temeinic să reprezint cu demnitate țara mea! Lupt pentru educație și valorile noastre, de cel puțin 20 de ani si nu mă voi opri acum!” a scris pe pagina sa de Facebook Felicia Akkaya, coordonator AUR Brașov

Cu o imagine crescută artificial, cu un PR în care se simte de la o poștă că s-au băgat foarte mulți bani, Felicia Akkaya și-a croit drum la fel ca alți predecesori ai săi, Fritz, Clotilde Armand, Allen Coliban, Klaus Iohannis, etc, spre „cele mai înalte culmi ale progresului”, folosind partidul AUR ca rampă de lansare.

Akkaya Felicia pozează în naționalist, în patriotă, în „plăieș” al lui Ștefan cel Mare?

După Fritz, Clotilde Armand și Allen Coliban, AUR o propune la europarlamentare pe Akkaya Felicia?, Foto: https://www.facebook.com/felicia.akkaya

Dacă în perioada medievală brașovenii îi scriau cu disperare scrisori lui Ștefan cel Mare în care îi cereau ajutorul împotriva turcilor care făceau incursiuni și raiduri în Transilvania, acum AUR aruncă în luptă alți „luptători” împotriva turcilor. Deocamdată, în patul conjugal…. Dar cine știe? Poate că Felicia Akkaya va reuși ceea ce n-au reușit marii bărbați de stat români de-a lungul istoriei: să recupereze sabia lui Ștefan cel Mare care se află la muzeul Topkapî din Istanbul.

UPDATE:

La europarlamentare AUR aruncă în luptă masoneria?

AUR sprijină „unirea românilor” cu Rotary Club, o frăție „multilateral dezvoltată”, izvorâtă din nețărmuita și nemărginita dragoste pentru românism? Și tanti Akkaya mai este și cap de listă, purtătoarea de steag, avangarda AUR în lupta „naționalistă” prin care atacă europarlamentarele? Pfff…. Și marmota învelea ciocolata în staniol!

După Fritz, Clotilde Armand și Allen Coliban, AUR o propune la europarlamentare pe Akkaya Felicia?, Foto: https://www.facebook.com/felicia.akkaya
După Fritz, Clotilde Armand și Allen Coliban, AUR o propune la europarlamentare pe Akkaya Felicia?, Foto: https://www.facebook.com/felicia.akkaya
După Fritz, Clotilde Armand și Allen Coliban, AUR o propune la europarlamentare pe Akkaya Felicia?, Foto: https://www.facebook.com/felicia.akkaya

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info