PSD se ” ÎNTĂREȘTE” cu senatori de la USR! Fostul USR-ist MUREŞAN Claudiu Marinel trece la PSD!

“Acum câteva luni mi-am anunțat plecarea din USR. Astăzi vreau să anunț un drum politic pe care vreau să merg în continuare. Decizia pe care am luat-o este o decizie bine cântărită și este garanția că voi putea să-mi duc mai departe proiectele pe care le am. Am decis să mă alătur grupului parlamentar al Partidului Social Democrat (PSD)”, a declarat marți, 12 septembrie 2023, senatorul Claudiu-Marinel MUREŞAN, fost USR.

Carevasăzică voi ăștia care ne-ați ros urechile ani de zile împreună cu Dobitoken de la Treci Coceni despre PeeeSeeeDeee, despre cât de rău și corupt e PeeeSeeeDee, azi vă înscrieți în PeeeSeeDeee? Azi numai ucide Corupția? Doar CODRU(P)Ț(I)A a ucis tot ce a găsit prin România mai de valoare, mai ales capitalul 100% românesc, pe care Kovesi l-a vânat și ucis cu o ferocitate antiromânească!?

Haideți să vedem ce spunea nea caisă ăsta ales senator în circumscriptia electorala nr.34 SIBIU pe listele Alianţei USR PLUS, despre PSD la sfârșitul anului 2021 într-o declarație politică intitulată „Taxele socialiste pe incompetență”, un adevărat manifest împotriva SOCIALISMULUI de la PSD:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Continuă atacul sistematic împotriva IDENTITĂȚII NAȚIONALE în România!

mie sept. 13 , 2023
Continuă atacul sistematic împotriva IDENTITĂȚII NAȚIONALE în România! “Accidentele” cu statuia lui Ladislau la Oradea, cu dărâmarea și îndepărtarea statuii lui Mihai Viteazul din Piața Unirii din Oradea, cu îndepărtarea statuii lui Avram Iancu de la Turda și cu nenumărate astfel de mizerii antiromânești pe tot cuprinsul României nu sunt […]
Continuă atacul sistematic împotriva IDENTITĂȚII NAȚIONALE în România!

Poate vă place și:

libris.ro