libris.ro

Cele mai bune imprumuturi rapide online

Cele mai bune imprumuturi rapide online

Imprumuturile rapide sunt de fapt credite pe termen scurt oferite de Institutiile Financiare Nebancare. Acestea se remarca prin faptul ca sunt niste credite acordate rapid, au termen de rambursare de la 10 zile la maxim 5 ani, necesita un minim de documente iar suma imprumutata poate ajunge la maxim 10 000 Euro.

IFN-urile practica dobanzi mai mari decat bancile, dar cu toate acestea sunt o serie de IFN-uri cu dobanzi mici si convenabile. Pentru a alege cele mai bune credite nebancare trebuie sa stim de la inceput ce ne dorim cu adevarat si de cati bani dispunem sa platim ratele astfel incat sa nu avem taxe penalizatoare care sa ridice valoarea dobanzii.

Exista IFN-uri care acorda imprumuturi cu adevarat convenabile sau ni se ascund anumite taxe?

Da, exista IFN-uri care acorda imprumuturi rapide in conditii bune. Daca luam sume mici cu termen de rambursare mic, atunci chiar putem beneficia de conditii foarte bune de creditare, similare bancilor. Unele IFN-uri au taxe de administrare dosar sau de administrare a contului, insa aceste taxe vor fi stipulate in precontract. In cele ce urmeaza voi lista o serie de IFN-uri care merita luate in calcul cand vine vorba de un imprumut rapid.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Credit7 este un IFN care ofera credite pe termen scurt de maxim 3000 Lei. Daca facem imprumutul pentru o perioada de 30 de zile si platim toata suma inapoi in termenul stabilit in contract, avem dobanda 0%. Adica vom inapoia exact cat am imprumutat. Daca facem imprumutul pentru 60 de zile, atunci vom plati o dobanda de aproximativ 20%.

VivaCredit este alt IFN care vine cu oferta buna de creditare, oferindu-ne dobanda 0% pentru 30 de zile. Avantajul acestei institutii este dat de faptul ca ni se poate deschide Linie de Credit mult mai mare, ce poate ajunge pana la 20 000 Lei. Pentru sumele mari se percepe o dobanda de 0,4% pe zi. Poate parea mult la prima vedere, dar in comparatie cu alte IFN-uri care iau dobanda si 3% pe zi, oferta de la Viva Credit este foarte buna.

Credius este un alt IFN bun. Acesta se remarca prin faptul ca ofera sume mari, iar perioada de rambursare este mult mai mare decat in cazul celor doua mentionate mai sus. Perioada minima de rambursare este de 6 luni si de maxim 60 luni. Cu cat perioada este mai scurta, cu atat vom avea de platit o dobanda mai mica. Informatii mai multe si pareri despre Credius IFN gasiti accesand creditrapidfaraanaf.ro.

Toate IFN-urile listate mai sus ofera credit cu istoric negativ si credit fara verificare ANAF, astfel, chiar si cei catalogati „rau platnici” pot beneficia de un credit de la aceste institutii financiare nebancare.

Prin urmare, daca stim sa analizam bine piata si ne stabilim de la inceput bugetul disponibil pentru plata ratelor, putem obtine imprumuturi rapide online in conditii avantajoase. Informatia este cheia succesului!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info