libris.ro

(VIDEO) Careiul sub administrația „eficientă” a unui evazionist UDMR-ist a ajuns o menajerie plină de vulpi, șobolani și gunoaie

(VIDEO) Careiul sub administrația „eficientă” a unui evazionist UDMR-ist a ajuns o menajerie plină de vulpi, șobolani și gunoaie

Preocupat aproape în permanență de chestiuni cu iz de cleptomanie sau de unele cu caracter iredentist, Careiul aflat sub administrația „eficientă” a unui evazionist UDMR-ist a ajuns o menajerie plină de vulpi, șobolani și gunoaie. Este un oraș mic din județul Satu Mare, care dacă s-ar afla în grija unui gospodar adevărat ar fi foarte simplu de menținut un oraș cochet, curat și cu o anumită atractivitate economică și poate chiar turistică.

Poate cel mai important lucru la nivel simbolic pentru orașul Carei este faptul că acesta reprezintă ultima brazdă de pământ dezrobită de Armata Română de sub ocupația maghiară, horthystă. Știți voi, monumentul acela imens cu care ne rodeau urechile profesorii în școală încercând din răsputeri să ne bage în cap faptul că Monumentul Ostașului Român de la Carei simbolizează ultima za ruptă din lanțul robiei horthyste impuse după Dictatul de la Viena de la 30 august 1940 asupra Ardealului de Nord.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Dar ce să vezi? Tocmai acest monument simbolic pentru neatârnarea neamului românesc îi stă în gât primarului și fiefului său UDMR-ist la Carei. Mai întâi l-a înconjurat cu o perdea imensă, foarte înaltă de tuia. Dacă ar trece un turist care nu știe locația nu-l găsește nici măcar cu GPS-ul în mână! Acum i-a venit o altă idee la fel de tembelă, să-l înconjoare în betoane la fel de înalte, să-l sufoce în ziduri uriașe de betoane cu același scop, iar la pachet să scrie pe acele betoane că Transilvania „a revenit” la Ungaria în 1940! Nu că a avut loc o invazie și un val de masacre, de crime și de samavolnicii, de genocid îndreptat sistematic împotriva românilor între 1904 și 1944! Iar alți imbecili, de la Ministerul Culturii, își dau avizele pentru asemene căcaturi antiromânești!

Că așa e la noi, toți căcații care în loc să pută și să se descompună ecologic la margine de drum sau în mijlocul unei păduri, ajung să ne conducă destinele culturii românești!

Iar primarul UDMR-ist de la Carei joacă țonțoroiul cu iredentisme românești! Normal, dacă i se cântă în strună ce are de făcut decât să joace? Mă Dorel de UDMR, pune mă mâna și curăță orașul, alungă vulpile, șobolanii, strânge gunoaiele care atrag aceste lighioane, și termină mă cu prostiile! Termină cu iredentismele astea ieftine!

Că Ardealul nu-i al vost‘!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info