(VIDEO) Iohannis ÎNGRIJORAT de lipsa de atenție pentru Ucraina de când s-a mutat atenția pe Israel

Într-o perioadă în care aproape toată atenția societății românești s-a mutat pe conflictul dintre Israel și Palestina, președintele României, Klaus Iohannis, își exprimă îngrijorarea față de lipsa de atenție pentru Ucraina de când s-a mutat atenția tuturor pe ceea ce se întâmplă la granițele Israelului.

„Vom discuta, evident, despre războiul din Ucraina, și aici voi exprima clar nevoia de solidaritate cu Ucraina, nevoia de sprijin pentru Ucraina și, foarte mult, nevoia de atenție pentru Ucraina, fiindcă în ultima vreme, am observat cu toții, atenția este îndreptată mai mult spre Orientul Mijlociu, unde Israelul a fost atacat.

Noi trebuie să fim foarte aplicați și să înțelegem că Ucraina este lângă noi, este o țară care va deveni parte din Uniunea Europeană și trebuie să continuăm cu foarte multă hotărâre sprijinul pentru Ucraina.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Avem însă și teme de-ale noastre, care sunt complicate, și le vom discuta astăzi. Tema probabil cea mai complicată, cum toată lumea poate să își imagineze, este cea legată de bani. Trebuie să rediscutăm bugetul multianual al Uniunii Europene. De când a fost aprobat acest buget, lumea s-a schimbat, au apărut crize peste crize, peste crize. Avem cele două războaie, în Ucraina și în Israel.”, a spus președintele României, Klaus Iohannis  joi, 26 octombrie 2023, la Bruxelles, în timpul declarațiilor de presă înaintea participării la reuniunea Consiliului European.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

La Satu Mare s-a intonat doar imnul Ungariei nu și al României la un eveniment pe domeniul public

mar oct. 31 , 2023
La Satu Mare, o localitate din România, nu s-a intonat și imnul României la  o activitate pe domeniul public ci doar imnul Ungariei. Probabil pentru a-l impresiona pe Semjén Zsolt din guvernul maghiar.  Așteptăm reacția Instituției Prefectului Satu Mare, reprezentantul guvernului în teritoriu. Probabil că celor de la UDMR nu […]
La Satu Mare s-a intonat doar imnul Ungariei nu și al României la un eveniment pe domeniul public, Foto: Buletin de Carei

Poate vă place și:

libris.ro