Cum a fost trădată Diana Iovanovici-Șoșoacă de jurnaliștii „de casă” ai S.O.S. România

Diana Iovanovici-Șoșoacă, avocat, senator neafiliat și președintele Partidului S.O.S. România a fost trădată rând pe rând de către toți jurnaliștii „de casă” ai S.O.S. România. De unii chiar cu repetiție, de mai multe ori.

Prima mare trădare a venit din partea lui Adriana Bahmuțeanu, cu care a stricat iremediabil relația. Apoi diverse „pauze” în relația cu cei de la Nașul TV și chiar cu „nedespărțitul” Zeus TV, Lazarus.

Trădarea colcăie în SOS! Omul lui Tuturigă a îmbrăcat haina militară, iar acum atacă SOS cu informații din interior!

Cum a fost trădată Diana Iovanovici-Șoșoacă de jurnaliștii "de casă" ai S.O.S. România
Cum a fost trădată Diana Iovanovici-Șoșoacă de jurnaliștii „de casă” ai S.O.S. România

Individul ăsta a fost infiltrat de Tuturigă în SOS cu scopul de a scoate informații confidențiale cu care partidul să poată fi atacat de la interior. Acum se întâmplă fix asta: înregistrări audio, capturi de imagini plus detalii picante din bucătăria internă a SOS care acum au inundat spațiul public, Facebook, Tik Tok, etc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Cu alte cuvinte, jurnaliștii „de casă” ai SOS au premeditat cu multă vreme înainte să aibă partidul la mana lor, sau măcar informații sensibile cu care să atace partidul.

Managementul defectuos al filtrării oamenilor se vede acum poate mai bine decât oricând. Securitatea este în tot și în toate!

Trădarea colcăie în SOS! Omul lui Tuturigă a îmbrăcat haina militară, iar acum atacă SOS cu informații din interior! Dați afară trădătorii, în frunte cu 007! Scoateți serviciile trădătoare din partidele naționaliste!

PS: cu siguranță vor mai apărea înregistrări și alte materiale compromițătoare atât cu el cât și cu ea până în preajma alegerilor. Cred că ăsta a fost abia începutul și că vor apărea atacuri chiar și mai urâte și mai ostile împotriva SOS

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Schizofrenie culturală și identitară la PNL Carei

Dum feb. 25 , 2024
PNL-ul a devenit un partid disperat care se duce în cap în sondaje, după ce ani și ani de zile a promovat o agendă agresivă progresistă, pe alocuri neomarxistă și antiromânească. Disperarea mare a liberalilor se vede și din „copularea” nefirească înainte de alegeri cu PSD-ul. La Carei, PNL Carei […]
Schizofrenie culturală și identitară la PNL Carei, Foto: Facebook / PNL Carei

Poate vă place și:

libris.ro